НатальяН 9 Опубліковано: 4 вересня Ингредиенты: Баклажани - 2 кг Помідори - 600 г Болгарський перець - 600 г Часник - 1-2 головки (можна більше) Гіркий перець - 1-2 (на свій смак) Олія рослинна - 100 мл Оцет 9% - 70 мл Цукор - 150 г Сіль – 2 ст.л. без йоду Метод Баклажани нарізати кільцями (1 см) посипати 1 ст. солі, перемішати та залишити на годину. Потім промити холодною водою. У блендері (або м'ясорубці) прокрутити помідори, часник та перці. Перелити суміш у каструлю, додати оцет, сіль, цукор, олію. Як тільки закипить – додаємо баклажани. Варимо суміш на помірному вогні, помішуючи 30 хв. Банки та кришки простерилізувати. Закривати суміш відразу гарячою. Перевернути догори дном і залишити до повного остигання. Супер-смачні баклажани на зиму! Можна їсти як закуску. А можна додавати їх у лазанью, наприклад, або в макарони (або у будь-яку крупу) з фаршем - це дуже смачненько! Зробила на пробу. Все у мультиварку без тиску (у мене є режим "як у печі на низькій температурі"). Мліло більше години Супер смачна штука! Чоловік щойно приїхав і за один раз усе з'їв. Україна Київ Війна росії з Україною День 924 3 lana19, Справжня господиня та ОленаМ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 7 вересня Так це моє соте, може пропорції трішки відрізняються і варю 20 хвилин. Так, це дуже смачно! Я таке закриваю років 15 чи більше. 1 ОленаМ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах