Перейти до вмісту
НатальяН

Баклажани по-Грузинськи

Recommended Posts

Ингредиенты:

Баклажани - 2 кг
Помідори - 600 г
Болгарський перець - 600 г
Часник - 1-2 головки (можна більше)
Гіркий перець - 1-2 (на свій смак)
Олія рослинна - 100 мл
Оцет 9% - 70 мл
Цукор - 150 г
Сіль – 2 ст.л. без йоду

5390946442480313364.jpg

 

Метод

Баклажани нарізати кільцями (1 см) посипати 1 ст. солі, перемішати та залишити на годину. Потім промити холодною водою.

У блендері (або м'ясорубці) прокрутити помідори, часник та перці. Перелити суміш у каструлю, додати оцет, сіль, цукор, олію. Як тільки закипить – додаємо баклажани. Варимо суміш на помірному вогні, помішуючи 30 хв.

Банки та кришки простерилізувати. Закривати суміш відразу гарячою. Перевернути догори дном і залишити до повного остигання.

Супер-смачні баклажани на зиму! Можна їсти як закуску. А можна додавати їх у лазанью, наприклад,  або в макарони (або у  будь-яку крупу) з фаршем - це дуже смачненько!

 

Зробила на пробу.
Все у мультиварку без тиску (у мене є режим "як у печі на низькій температурі").

Мліло більше години

Супер смачна штука!
Чоловік щойно приїхав і за один раз усе з'їв. 

 

 

Україна

Київ

Війна росії  з Україною

День 924

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Так це моє соте, може пропорції трішки відрізняються і варю 20 хвилин. Так, це дуже смачно! Я таке закриваю років 15 чи більше.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×