Pitochka 3342 Posted November 28 Ингредиенты: Борошно пшеничне 400гр Сіль 0,5 ч.л Цукор 2 ст Масло вершкове 200гр Яйця 2 шт Сода 1,5 ч.л, погасити оцтом Ванільний цукор 1 пакетик Сметана - 250-300гр Банани перезрівші 4 шт Масло збити з цукром, поступово додавати яйця. Вручну вмістити сметану( у мене була суміш сметана + йогурт+кефір- залишки))) і подавлені в пюре банани. Ввести сухі. Вимішати швиденько. Форму змастити олією Випікати при 180' до сухої шпажки Розраховано на велику форму. У мене вийшло 6шт не маленьких мафінів і один великий кекс). М'який, ароматний, мені на наступний день навіть смачніший був) Спокійно можна було брати половину порції мафіни я заморозила. Подивлюся, як вони будуть після розморозки) Україна Війна росії з Україною День 1009 2 Наташшшка and lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites