Максим Chef 205 Опубліковано: 27 січня (змінено) https://youtu.be/tefUbkjzDiw?si=DovQS3WAADDqN9HR Простий лайфхак, про який знають не всі. Якщо любите ласувати грецькими горіхами та додавати їх у різні страви, випічку та перекуси, тоді цей лайфхак для вас. В додачу до цього, ще неперевершений рецепт приготування смачненького з горіхів. Навіщо мучитись розбиваючи тверду скорлупу горіха? Достатньо вдатися до цієї маленької хитрості і процес чищення буде набагато легшим. Візьміть грецькі горіхи. Підберіть відповідну каструлю, яка за розмірами відповідатиме кількості необхідних горіхів, щоб вони могли туди усі поміститися. Варимо горіхи. Коли горіхи вистигнуть, можна швидко усунути їх скарлупу, затиснувши в долонях по два горіхи, щоб вони розкололися один об одний, або навіть один горіх. Секрет у тому, що окріп розм’якшує шкаралупу горіха, і після такої обробки буде легше роздушити. А ця горіхово-медова страва з нотками лимону точно не залишить вас байдужим. Змінено 27 січня користувачем Максим Chef Корегування обкладинки 4 Natali06, Справжня господиня, Дяна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах