Справжня господиня 3 745 Опубліковано: 25 квітня "Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий" 2007г. рецепт №1050 Тесто дрожжевое для пирожков жареных простое мука 605 сахар 39 маргарин 20 соль 10 дрожжи 19 вода 332 ___________ итого 1000 г Ось такий рецепт. Я вже тричі робила пиріжки і кожен раз в захваті! Єдине, я маргарин заміняю олією, бо роблю то половину рецепта, то 3/4, і розтоплювати оті грами незручно. З цілого рецепта виходить 20 штук середніх пиріжків. До цього я вже які тільки рецепти не пробувала! І кожного разу от щось мені було не так, смачно, гарно, але не так. А зараз все просто ідеально!!! Єдине мені треба краще заліпляти края, бо з рідким тістом це було швидко і просто, а тут треба інакше. Тісто пухке, смачне, в роботі приємне. Жарю на 6 з 9 (в мене електроплита, тобто на середньому вогні). Сьогодні робила на 3/4 рецепта, вийшло 16 штук. І ми з Вовою влупили ввечері по 3 пиріжка, хотіли ще, але я заборонила, і так ще паски з боків не струсили(((( Не дивіться на начинку, її в пиріжках небагато і вона трохи потаяла, то ковбаска паштетна печінкова. Але ж смаааачнооо!!! 7 Дяна, Наташшшка, цифра та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 948 Опубліковано: 20 червня нагадала.. я стільки тих пиріжків переробила.. а на картопляному відварі. ми їх називали-пенсіонерські. Ох і добрячі ж. 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах