lana19 20 815 Опубліковано: учора в 13:30 Ингредиенты: Бульйон Залишки хліба Вершкове масло Сіль За бажанням Добавки (часник паприка спеції) Метод Хліб нарізаємо і обсмажуємо у сотейнику на вершковому маслі. Я не стала обсмажувати хліб у маслі. Просто додала масло у сотейник із хлібом та бульйоном. Солимо і заливаємо бульйоном, у кількості, що не повністю покриває хліб. Можна використовувати бульйон із бульйонних кубиків. Трохи проварюємо до розм'якшення хліба. Мені дуже сподобалися чіпси зі смаком копчено-гострої паприки та часнику. Додала їх у бульйон із хлібом. Експериментуйте зі смаком. Пробиваємо в термоміксе, або потужному блендері-глечику, або занурювальним блендером до текстури гладкої пасти. При необхідності доливаємо бульйон, щоб отримати текстуру як у відео. За допомогою спатули розподіляємо тонким шаром на силіконовий килимок. Якщо хочете якусь конкретну форму як, наприклад, диск чіпса на прев'ю до відео, використовуйте трафарети. Через трафарети робити чіпси довше, але чіпси виходять красивими. Я якось робила чіпси серця за допомогою такої силіконової підставки під гаряче. Принцип роботи з трафаретом такий - на противень покласти килимок для випікання або силіконізований папір. На нього - трафарет. Спатулою розподілити хлібну масу трафаретом ретельно заповнюючи всі отвори в ньому. Зняти трафарет. Запікаємо в мікрохвильовій печі на середній потужності близько 400-600с (7-10 хвилин). У середині перевіряємо чіпс, щоб він не згорів. Автор запікає чіпси у Panasonic Pro 2 microwave. Ви можете запекти в духовці до хрусткої текстури при 150 - 170С Як тільки тісто стане коричневим і хрустким, виймаємо його та ламаємо на шматочки. Bread and soup chip 🍞👏🏼.mp4 Рецепт хлібних чіпсів із залишків продуктів від Gronda Так робить чіпси ресторан Hide у Лондоні Обов'язково спробуй! Україна Одеса Війна росії з Україною День 1533 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах