Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 20 лютого, 2023 Отой мультяшний черпачок ну як спеціально під млинцеву мірку роблений! Такий вдалий до цього. В мене один дома в місті, другий на дачі. Десь ще один був, треба знайти. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 21 лютого, 2023 19 годин тому, Коник сказав: А я вчора знову їх пекла. Мені подарили шикарну ложечку, якраз на пательню доза, плюс масляна, ось і вирішила знову млинців насмажити Лєночко, ну ти й бджілка. Молодчинка) А що це за ложечка така цікава? Скільки рідини в ній поміщається? Де її можна купити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 21 лютого, 2023 17 годин тому, musinka сказав: Мої улюблені блинці це Звездуліні на кефірі. Тільки збиралась мужа відправити в магазин за кефіром. Но щось мені не дуже хочеться зараз робити її блинці. Хоча при чому тут рецепт блинів казалось би.. Е ні, мої млинці - це не "блины". Це налисники. Ісконно національна страва. Наша рідна, українська. Млинців може бути скільки завгодно, за різними рецептами - товсті, в дірочку, мереживні, на кефірі, на воді, на дріжжах, в які не можна загорнути начинку. А налисники - це дуже тоненький млинець, в яку завжди можна загорнути начинку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 21 лютого, 2023 4 години тому, Живчик сказав: А налисники - це дуже тоненький млинець, в яку завжди можна загорнути начинку. І ще він без дірочок, такий щільний тонкий еластичний млинець. Я довго не розуміла, чим різняться налисник та млинець. Тільки декілька років назад розкумекала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 21 лютого, 2023 4 години тому, справжня господиня сказав: І ще він без дірочок, такий щільний тонкий еластичний млинець. Я довго не розуміла, чим різняться налисник та млинець. Тільки декілька років назад розкумекала. Як точно підмітили. Так і є. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 21 лютого, 2023 В 20.02.2023 в 11:22, справжня господиня сказав: Неля, так в мене є млинці на воді. Зуб даю - смачні и дуже добрі! Света, обов'язково спробую і твій рецепт млинців. Но не зараз. Зараз хочу спробувати цей рецепт. Тем більше молоко я вчора всеж купила, як і кефір. Треба було смотатись в один маленькій магазинчік за нашим вершковим маслом. Це масло не продають в супермаркетах, продають ще в молочних кіосках на ринку, но в понеділок ринок не працює. А мені треба було сьогодні в Київ посилку відправити. Аліса тільки це масло покупает, а в Київі його нема. Тому по дорозі і закупилась по повній. Но вот засада - млинці так і не напекла. Вчора не встигла, і сьогодні вже біль половину дня пройшло. А я то на пошті проволиндалась, потім в садоворческий сходила. Додому прийшла, саменами займалась . Зараз посиджу трохи і на працю буду збиратись. Все дела переносяться на завтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах