Перейти до вмісту
Юлькин

Паста абрикосово-шоколадная

Recommended Posts

Абрикосы 1 кг
Сахар 500 г
Горький шоколад (70%) или какао-порошок 100 г
Вода 250 мл

abrikos.jpg
 

Способ приготовления


1. Абрикосы без косточек + вода, проварить до мягкости абрикосов, не уваривая. Слегка остудить.
2. Протереть абрикосы через сито или пюрировать, можно просто размять шумовкой. Проварить на малом огне примерно 15 - 20 мин, постоянно помешивая.
3. Добавить сахар порциями, постоянно помешивая. Проварить еще минут 20. Тем временем - шоколад поломать маленькими кусочками.
4. Добавить шоколад, постоянно помешивая, и проварить еще минут 5. Разложить горячим в банки и закатать.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×