Перейти до вмісту

Уляна-ляна

Пользователи
  • Публікації

    1 651
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    14

Усі публікації користувача Уляна-ляна

  1. Уляна-ляна

    Складик Люлёк

    Добрий вечір! Хочу замовити: Бордюрная лента (ацетатная пленка) плотная, высота 20см - 9грн/м - 2м Миндальная мука мелкого помола(США) - 390грн/кг-1 кг агар-агар- 100г Маленькая насадка №143 - Лепестки Хризантемы 10мм-30грн/шт Маленькая насадка №104 -Роза 12мм 25грн/шт : Средняя насадка №123 - Роза 18мм 35грн/шт : Средняя насадка №124К Лепесток Розы 17мм - 35грн Маленькая насадка №79 - Лепестки хризантемы(9мм) - 25грн/шт
  2. Уляна-ляна

    Блины на льняных семенах

    Пекла вже не один раз. Можна взагалі не давати яйце,але тоді беру 3 ст.л. льону. Теж гарно все виходить (тепер наловчилась і на пательні жарити). Ще проекспериментувала з додаванням какао,то мала шоколадні млинчики. Дякую за рецепт!
  3. Уляна-ляна

    Блины на льняных семенах

    Спекла млинчики за вашим рецептом. Зовсім не добавляла яєць. Дуже добре пекти на занурюючій млинниці, а от на пательні щось погано було перевертати. Можливо,хоч одне яйце потрібно було лишити. Але млинці були смачні!!! І рябенькі від насіння льону. В половину тіста я додала мелену куркуму, то млинці були жовтенькі.
  4. Уляна-ляна

    Бастурма из куриного филе

    Мені таке м'яско до смаку! Буду готувати.
  5. Дівчатка і хлоп'ятка! Хто мені підкаже , які взяти ножі на кухню?Керамічні, з керамічним покриттям і ще мені запропонували титанові?
  6. Уляна-ляна

    С Днем рождения!!!

    Щиро всім дякую,мої хороші !!!
  7. Ингредиенты: Основне тісто : борошно ( червоне ) -200 г. молоко - 0,5 л. жовток - 4 шт. білок - 2 шт. масло селянське розм'якшене - 50 г. сіль і цукор - на кінчику ножа Тісто №2: яйце - 1шт. білок - 2 шт. борошно кольорове ( на вибір) - 100-150 г. молоко - 250 мл. сіль і цукор - на кінчику ножа Начинка: сир (кисломолочний) - 250 г. цукор - 50 г. ванільний цукор (до смаку) Спосіб приготування Основне тісто Жовтки розтерти з цукром,маслом, посолити , влити склянку молока. Все це добре вимішати. Додати борошно і розтерти , щоб не було грудочок.Тоді влити решту молока ,розмішати і залишити на 2 год. Потім додати піну збитих білків , знову вимішати і залишати ще на 10 хв. Тісто №2 Яйце, білки , сіль та цукор збиваємо. Додаємо молоко і розмішуємо .Всипаємо борошно ,добре вимішуємо, щоб маса була однорідна.Тісто наливаємо в бутилку і закручуємо кришечкою з дірочками. Я спочатку змішувала всі складники,окрім борошна,а тоді розділила суміш і додавала борошно різних кольорів. Так я отримала жовте,зелене і чорне тісто. Найбільше залишилось жовтого. Сковорідку розігріти , злегка змастити і наливати тісто з бутилки різними візерунками ,а коли перший шар тіста прихопиться ,наверх наливаємо тонкий шар другого кольорового тіста.Таким чином печемо всі млинці. Начиняємо млинці сирною масою. Подаємо зі сметаною. СМАЧНОГО! Тісто для різних візерунків повинно бути густішим за основне . Тоді воно тримає форму на сковорідці і коли наливаємо другий шар тіста , воно не розпливається . Тому ви вже самі контролюйте густину . Наша дітлашня ці візерункові налисники скуштувала із задоволенням.
  8. Ще хочу подякувати Лєночці за її рецепт кетчупу!!! Приготувала норму. Трішки відійшла від точних інструкцій, всю масу перебила блендером і тому мій кетчуп має багато зерняток. Але на смак мені це зовсім не заважає. Ну і не такий темний ,тому що сливки були зірвані ще не зовсім спілими. Та результат мене потішив і взимку буде чим посмакувати.
  9. Уляна-ляна

    Помідори у власному соці

    Не пройшло і пів року..... Ось нарешті я відзвітую за ці помідори! Закриваю за цим рецептом вже четвертий рік. Мені подобається,що без оцту і без заморочок. Помідори їмо з картопелькою чи макарошками,а соус йде до голубців,капусти,борщу...
  10. Уляна-ляна

    Капуста тушеная "Зима"

    Несу фотозвіт капусти Закрутила сьогодні вранці Моя так звана рання або середньо- рання капуста почала тріскатись,тому я вирішила її заготовити на зиму. Але готової було тільки 3 кг,тому і вихід меньший. Закрила 8 баночок по 0,5 л. і ще залишилось на " посмакувати вже сьогодні" Дякую за рецепт!!!
  11. Ингредиенты: Вершкове масло - 65г Цукор - 120г Яйця - 2 шт. Кориця мелена - 1 ч.л. Сік 1/2 лимона Борошно - 200-250г Спосіб приготування Пропоную вам простенький рецепт печива . Змішуємо масло,яйця і цукор.Додаємо сік лимона і корицю. Поступово вмішуємо борошно. Випікаємо у вафельниці. Смачного чаювання!!! https://www.youtube.com/watch?v=Q3NZTWID44w
  12. Уляна-ляна

    С Днем рождения!!!

    Щиро дякую за вітання!!!!
  13. Уляна-ляна

    Мы будем стройными!

    Вітаннячка усім! До моїх попередніх скинутих 5.500 ще мінус 1.300 кг. Туго йде у мене "усушка" і "утруска". Що , за сьогодні має бути мінус 300 г?
  14. Уляна-ляна

    Мы будем стройными!

    Вітаю шановне товариство струнких дівчат!!! Звітую за три тижні своєї "протасовки": мінус 5 500 кг Чому "протасовки"? А тому,що до 11серпня я ідеально дотримувалася всіх рекомендацій щодо харчування по протасовці,а саме 11.08.2018року пішов збій. Трималася цілий день ,а ввечечі таки вхопила кусочок торта. А на другий день знову смаколики пішли в хід (по трішечки),а ще 19 серпня теж був збій. Отож за два тижні я мала двічі плюси по 1.100кг Це було день народження в Улянки і Миколи ( святкували два дні) і ювілей в сестри. . А тепер я міркую,чи ж то мені далі рухатись по Протасовці на 4-5 тиждень,а чи вертатися на перший (тобто знову з салатів починати )? Тому що моя "протасовка" уже халтурна. Але що хочу сказати: ТАКИЙ результат мене теж втішає!
  15. Уляна-ляна

    Мы будем стройными!

    Сьогодні у мене таки є плюсище аж на 600гр Але я нічого забороненого не їла (от тільки твердого сиру трішки більше вхопила,десь так грам 50 в день,та й то не завжди) Мій результат-мінус 2кг 700г
  16. Уляна-ляна

    Мы будем стройными!

    Ось я, тутика я! Я з правильної дороги не сходжу (хіба що трішечки більше твердого сиру можу собі дозволити) та голодною себе не відчуваю Але результат "вражає": за позавчора-мінус 200г за вчора-мінус 100г Добре ,що хоч не плюси.
  17. Уляна-ляна

    Мы будем стройными!

    За вчорашній день мінус 900гр Може то в мені стільки води було? А то ж я яким колобком була,таким і є. Чи це я після того,як перестала приймати гормони стала стухати (десять днів тому курс лікування медролом завершила). Була як ходячий акваріум. Вчорашній набір овочів не спромоглася знищити,не вистачило мені дня. Сьогодні вранці - морква,яблука, обід-салат овочевий і твердий сир з кавою хочу в меню включити гарбуз (їм його сирим,як яблуко)
  18. Уляна-ляна

    Мы будем стройными!

    Овочі-1 500кг , зелені яблука і одне яйце. А молочка буде ввечері. От я собі думаю,як це все опрацювати? Яблука маленькі,тому їх 5 шт. Хто підкаже,чи зелений горошок можна?
  19. Уляна-ляна

    20180803 123341

    З альбому фото

  20. Уляна-ляна

    20180803 123512

    З альбому фото

  21. Уляна-ляна

    Мы будем стройными!

    Мене вчора не було зі звітом,то я сьогодні за два дні: 1-й день мінус 500г 2-й день мінус 1кг 600г Почуваюсь не погано. Мої дівчата пекли вчора піццу,то мені прийшлось з кухні вибиратися. Зараз підберу продукти на сьогодні.
  22. Уляна-ляна

    Мы будем стройными!

    Я з вами,четвертою! Берете в компанію?
  23. Уляна-ляна

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Вирішила написати тут: https://www.olx.ua/obyavlenie/blinnitsa-IDAEW0y.html#409de08be0 Можливо кому потрібно. Правда, не знаю чи ще не продали. Пишуть,що без пересилки.
×