-
Публікації
353 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
43
Тип публікації
Профілі
Статьи
Форум
Галерея
Календар
Усі публікації користувача Наташшшка
-
Дівчата, звітую. Качу запекла по рецепту -1,5 години, на решітці, щоб хрумка була скоринка. Звичайна качка виходила м'якша, індокачка трохи твердіша, але все одно норм. Хоча, це ще може бути через мою стару духовку, вона вже зовсім погано пече. По смаку мені подобається. Але це тому, що я люблю м'ясо качки. В такому маринаді немає ніяких інших смаків - лише качка. Якби просто їла, то сказала б, що смачно, але ж обіцяла відзвітувати, то намагалась аналізувати - чи треба б туди солі, чи ще яких спецій? Тепер навіть не знаю...Досолити бажання не виникло, поперчити теж) Чоловік, який просто їв, без отого аналізу, сказав, що смачно. Акуратно спитала, чи додати солі, відповів, що ні, по солі норм(хоча її там немає зовсім)
-
Завтра запечу свою індокачку, то відзвітую, чи нормально, чи погано вийшло.
-
А от ні перцю, ні солі додавати не треба. Так, дивно, але справді було дуже смачно
-
Наталка, я колись давно робила качку-по пекінськи за рецептом з ворожого форуму. Це років 6-7 назад було. Там все дуууже просто - повідривати шкірку від м'яса(не знімати, а просто відділити), занурити качку в окріп, проварити хвилини 2-3, обсушити. Мед один до одного змішати з водою(приблизно по 2 столові ложки того і іншого), змастити цією сумішшю качу і залишити її в холодильнику не накриваючи(щоб шкірка підсихала) мінімум на шість годин. Потім пекти на решітці. Тоді в мене були звичайні качки - вийшло дуже смачно. Качка була м'якенька, з хрумкою шкіркою. Зараз маю індокачку, чи буде результат таким самим добрим - не знаю, завтра спробую.
-
Який Вова молодець) Винахідливий)) Я качку замаринувала, але лінуюсь сьогодні пекти її, може завтра...І борщ треба зварити, і спекти щось...А я не хочу, ледащо, що ще сказати
-
Стараюсь хоть щось для хлопців корисне зробити https://www.facebook.com/natkaarya https://www.instagram.com/natalia.monoshyna/?fbclid=IwAR0P52kI8n8Ukgk8qNNRcDOKgX-IIRYQ4k03_5GyPw0XJpGSzag849EiqsY https://www.facebook.com/natkaarya
-
Дякую, дівчата. Спробую. В мене щоковини лежить купа і підчеревина є.
-
Дівчата, а якщо без мульті-скороварки, то як готувати? Чи не вийде? В нас м'ясо вже з місяць по 130грн можна взяти(домашнє, свинина) Курятина, заррраза, не дешевшає(мені ж на джерки треба)
-
А я сьогодні хОзяйка)) Налісничків з лівером накрутила, картопельку з мНясом запекла, медяника спекла і кекс різдвяний. От!
-
В нас сьогодні вчорашній борщ. І я вже так обнагліла, що на вечерю чоловіку тупо відкрила банку покупного паштета, зробила бутики і все. Мені соромно, але шо вже...
-
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
Наташшшка відповів в тему Natali06 в Сарафанное радио
Дівчата, Харків, Одеса, як ви? -
Ингредиенты: На 1кг готового, порізаного м’яса: Сіль нітритна – 25гр Цукор – 3гр Гірчиця(порошок) – 2гр Часник сушений –3гр Перець чорний – за смаком, десь 1-2гр Копчена паприка – 3гр Метод Перш за все нам потрібне нежирне м’ясо. Це може бути і свинина, але без сала, жиру. В мене – курятина. Зрізаю весь жир. Ріжу м’ясо шматочками товщиною десь 6-8мм. Зважую, і додаю спеції. Звичайно, спеції можна класти на свій смак. В моєму випадку немає вираженої гостроти і смаку трав – просто солоненьке, смачне м’ясо. Саме так подобається хлопцям, гострих джерок вони не хочуть. Ретельно перемішую шматочки м'яса з спеціями. Накриваю кришкою\тарілкою\плівкою і ставлю в холодильник на 12-20годин. Розкладаю м'ясо на лотки і вмикаю сушарку. Сушу 6 годин при температурі 60 і ще 1 годину при температурі 65 градусів. Орієнтуйтесь на стан шматочків, вони мають бути сухі. Даю схолонути і розкладаю по зіп пакетам. За день-два м'ясо трішки пом'якшиться, це нормально. З кілограма м'яса виходить десь 350 гр джерок. В мене на 8 лотків вміщається 4кг м'яса. Вихід видно на фото - 1392гр Запитуйте, якщо я щось провтикала і не написала. Україна Війна росії з Україною День 829
-
Нє, 5 з половиною годин) Ну і потім два рази по дві години розкладаю на лотки. Довго, заррраза, але що робити? Тут більше хвилює питання, що дорого. Мені по закупівельній ціні рахують м'ясо, але все одно немало виходить( Пішла розкладати чергову партію в сушарку. А завтра знову по 22кг м'яска поїду. Такий собі кругообіг...
-
Оля, вибачай! Була не на зв'язку півтора тижні Треба було мені в вайбер, або ТГ писати, якщо терміново. Солі так і повинно бути) В мене ще інші пропорції є, але саме за цим рецептом хлопцям найбільш подобаються. Ура, ура! Я дуже рада! Нехай смакує) Наталя, якщо можеш забезпечити в духовці 60-65 градусів, не більше, то можна і в духовці. А в мене міні - заводик знову працює. По 22кг м'яска двічі на тиждень...Запитів море на всі напрямки.
-
В мене ізідрі, старенька. Температура вказана на перемикачі( він ще механічний) По соусу, то треба зрозуміти, на скільки він солоний, бо, тоді треба зменшувати кількість солі. До речі, саме цей рецепт одобрений хлопцями. Тобто, якщо для себе, то, звичайно, можна експериментувати, а якщо для хлопців, то може і не варто, бо вони гострого/солоного не хочуть. Я ще додаю дрібку хмелі-сунелі
-
Дякуємо, Світланка. Для нього це найкраще святкування) Дуже любить ліс)
-
Наш святковий стіл в лісі - пів століття моєму Сані) Рибка, млинці і картопелька з грибами готувались на вогнищі.
-
Гострий перець у цукрово-оцтової заливці. Без термообробки
Наташшшка відповів в тему lana19 в Овощные
Лана, дякую за рецепт! В минулому році цей перчик вдалось лише спробувати - все, що зробила(три літра) поїхало до хлопців на фронт, їм дуже смакувало! Цьогоріч теж вже чотири літра зробила)) -
В мене сьогодні тушкована картопля з м'ясом і грибами. І свіжі помідорки. Ще спекла шарлотку. І жменька горішків ліщини. А ні, це не все! Ще нас вгостили свіженьким салом і шкварками(тут де живу зараз так називають м'ясо-свіжину підсмажену шматочками. А коли жила в Луцьку, то шкварки - то були вижарки сала)
-
Щоб смачненько поїсти, і Вову погодувати) Я б теж не відмовилась від таких котлеток!
-
Ингредиенты: Перець Халапеньо Маринад: 1л води 1 склянка цукру 2 ст.л солі 100гр оцту 3-4 ст л олії Метод Можна додавати солодкий перець, цибулю-порей, шалот або ріпчасту. Халапешки бажано збирати в технічній стиглості, він тоді менш гострий. Перець нарізаємо кружальцями товщиною десь 3мм. Чистити від насіння чи ні - вирішуйте для себе самі. З насінням - гостріший, але чистити від насіння значно довше)) Солодкий перець я сажу тоненький довгенький - саме для того, щоб так само кружальцями його додавати в цю заготовку. Цибуля теж кружальцями (тому бажано її брати довгу вузьку, порей - ідеально) Маринад закип'ятити, закидаємо туди порізані овочі, з моменту закипання з овочами проварюємо 5-6 хвилин, розкладаємо в банки, закатуємо. Все Я банки напихаю щільно, тому мені цього маринаду вистачає на досить велику кількість перцю. Це я до того, що на два кущики можна навіть третю частину маринаду робити)) В принципі, так можна закрити і просто солодкий перець, без гострого. Мої Халапешунчики Вибрала два відра. Завтра буду закривати. Оля-Olima! Дякую за фото! Україна Київщина Війна росії з Україною День 529
-
Молодчинка! А я вибрала вже червоним, і тиждень стоїть в ящику - руки не доходять закрити. Доречі, я трохи збільшила кількість оцту на пробу, і нам так сподобалось більше, бо перчик тоді зовсім не м'який.
-
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
Наташшшка відповів в тему Natali06 в Сарафанное радио
Ну так жеж "Києв за трі дьня" -
Вже як буде. Не вижену ж його...Хоча, пропонувала за ногу і на город))
-
Ооо, в мого Сані ковід( Не мала баба клопоту...