НатальяН
Пользователи-
Публікації
6 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
1
НатальяН last won the day on 16 вересня
НатальяН had the most liked content!
Про НатальяН
-
Звання
Прохожий
- День народження 11.01.1979
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Киев
-
Настоящее имя
Наталья
Відвідувачі профілю
Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам
-
ОленаМ reacted to повідомлення в темі: Баклажани по-Грузинськи
-
Справжня господиня reacted to повідомлення в темі: Баклажани по-Грузинськи
-
lana19 reacted to повідомлення в темі: Баклажани по-Грузинськи
-
Ингредиенты: Баклажани - 2 кг Помідори - 600 г Болгарський перець - 600 г Часник - 1-2 головки (можна більше) Гіркий перець - 1-2 (на свій смак) Олія рослинна - 100 мл Оцет 9% - 70 мл Цукор - 150 г Сіль – 2 ст.л. без йоду Метод Баклажани нарізати кільцями (1 см) посипати 1 ст. солі, перемішати та залишити на годину. Потім промити холодною водою. У блендері (або м'ясорубці) прокрутити помідори, часник та перці. Перелити суміш у каструлю, додати оцет, сіль, цукор, олію. Як тільки закипить – додаємо баклажани. Варимо суміш на помірному вогні, помішуючи 30 хв. Банки та кришки простерилізувати. Закривати суміш відразу гарячою. Перевернути догори дном і залишити до повного остигання. Супер-смачні баклажани на зиму! Можна їсти як закуску. А можна додавати їх у лазанью, наприклад, або в макарони (або у будь-яку крупу) з фаршем - це дуже смачненько! Зробила на пробу. Все у мультиварку без тиску (у мене є режим "як у печі на низькій температурі"). Мліло більше години Супер смачна штука! Чоловік щойно приїхав і за один раз усе з'їв. Україна Київ Війна росії з Україною День 924
-
lana19 reacted to повідомлення в темі: Вафлі з кабачків або броколі. Рецепт та рецепт утилізація
-
Natali06 reacted to повідомлення в темі: Вафлі з кабачків або броколі. Рецепт та рецепт утилізація
-
Вафлі з кабачків або броколі. Рецепт та рецепт утилізація
НатальяН додав тему в Рецепты для вафельниц
Ингредиенты: Кабачок Рисове борошно - 5 ст.л. Борошно – 3 ст.л. Яйце - 1 шт. Сіль - за смаком Цукор - за смаком Розпушувач - 1/2 ч.л. Метод Кабачок очистити та порізати на кільця. Молодий кабачок очищати від шкірки не потрібно . Усі інгредієнти скласти в глечик - блендер і подрібнити до одержання рідкого однорідного тіста. Масу, що вийшла, викладаємо по 1.5-2 столові ложки в кожну комірку вафельниці і печемо до готовності. Час приготування залежить від потужності вафельниці. У середньому для цього тесту достатньо 10-12 хвилин. Вафельницю перед вживанням рекомендовано змастити олією. Взяла цей рецепт за основу та утилізувала продукти з холодильника. Попередньо відварила броколі 2-3 хвилини. Додала яйце. Пастеризовані білки із пачки; І трохи кефіру старого. На око рисового та звичайного борошна. Замість солі - приправа 10 овочів Трохи цукру Десь 15 гр розпушувача. Тому що броколі було грам 700, а то й 800. Виходить не зовсім цей рецепт. Але принцип той самий. Все пробиваю в блендері і випікаю. Україна Київ Війна росії з Україною День 924 -
inucya reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Живчик reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Живчик reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
НатальяН reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Типа для сыра, но не зашёл Мне сын подогнал эти smeg, довольна качеством, лично мне не зашёл тот что с зубчиками
-
Дешёвые Трамонтино Для томатов Обожаю Вот этот очень люблю ІКЕА А этот - фигня редкостная
-
НатальяН reacted to повідомлення в темі: Пузанина вареная в сувиде
-
НатальяН reacted to повідомлення в темі: Морковь по-корейски от Светы
-
lana19 reacted to повідомлення в темі: Морковь по-корейски от Светы
-
НатальяН reacted to повідомлення в темі: Ванская закуска из баклажанов
-
Буду с нетерпением ждать
-
НатальяН reacted to повідомлення в темі: Морковь по-корейски от Светы
-
НатальяН reacted to повідомлення в темі: Морковь по-корейски от Светы
-
Света, тоже интересует какая именно насадка к этому комбайну? И если можно фото идеала нарезки моркови под этот рецепт.