-
Content Count
810 -
Joined
-
Last visited
-
Days Won
54
Posts posted by Olima
-
-
Наталочка, якщо швидше будеш повзти до мене, то ще встигнеш на тюхтельки сьогоднішні
-
Та, я туточки. Сьогодні зробила картоплю в горщиках зі свининою, останнім часом мої підсіли на такі горщики. А так як сьогодні взяла м'яса більше ніж треба, то зараз піду ліпити пельмені, давно вже хотіла, але не було місця в морозилці.
Ще залишилося 4 печінкових коржа, то сьогодні ще посмажила цибулю з морквою і торт готов
-
-
-
Гарний, такого ніколи не бачила, дуже ніжне забарвлення. Чоловік правий, що користується ним, бо я вважаю гарними речами треба користуватися, а не витирати з них пил.
Lika_N, inucya and Магда reacted to this -
11 хвилину тому, Магда сказав:Це правда. Маю їх кавовий сервіз "Конвалія", чоловік іноді любить з нього кави випити
Покажи фото
-
У мене хлібопічці, мультиваркам Панасонік вже 14 років. Поки працюють, але в хлібопічці ведро протікати почало. Чоловік там щось полагодив, але іноді все ж таки тече, нове відро коштує туєву кучу грошей, поки буде так. У маленькій мультиварці при натисканні кнопки буває що перескакує на іншу програму, також поки терпимо. Добре що у великій до війни замінила покриття чаши, зараз би не робила таке. Пральна машина в тому році зламалася, яка відпахала 15 років, купила в оплату частинами, що дуже виручило, бо відразу дуже треба було піднапрягтися на таку суму.
-
-
1 година тому, Магда сказав:Просто потрібно самій собі усвідомити, що в житті все можливо, а там дивись - і попадеться якесь вигідне оголошення.
Ось це 💯 %. Повихваляюсь і я своїм надбанням. Любимо ми пити чай з великих чашок гігантів. Сучасні чашки всі якісь незграбні, а чашки радянських часів коштують як крило літака. І ось 2 тижні тому мені випадково попалася об'ява про продаж таких чашок за символічну плату, плюс вони не були у споживанні, сервантне зберігання і до того ж жіночка продавала їх аж 6 штук. Я купила всі 6, тепер у мене буде запас, можливо пару штук на подарунок піде.
Коли шукала, то дешеві не попадалися, а коли вже рукою махнула і ось така вдача. Дуже задоволена такими чашками, хоть щось зараз принесло задоволення.
-
Мої замовили крабовий салат, запечену червону рибу і сину суші з ролами накручу. А взагалі настрою не має.
Natali06 reacted to this -
Світлана, гарні оладки та сирники. А ще як додати сметану, то ваапще !!!
inucya, Справжня господиня and Наташшшка reacted to this -
Наташа, колись раніше я робила щось схоже на таке в мультиварці на режимі пар в корзинці для пару. Маринувала сало, потім його в пакет для запікання відправляла і в пакеті режим на пару 1 годину. А тоді витягти з пакету, витерти салфеткою і трохи в духовці запекти чи в мікро під гриль трохи для кольору. Кусочки робити невеликі, тоді було нам смачно, потім забулося про таке приготування, зараз з цим рецептом згадала той забутий.
Наташшшка and Справжня господиня reacted to this -
Світлана, у нас в цьому році ціни на м'ясо свинини щось підозріло низькі. Ось я вчора м'якоть на фарш взяла по 170 грн., підчеревина - 140, балик -190, вирізка 200-220, а сало-адідас по 200 грн. Раніше таке було по 250 грн. Це домашні свині, не магазинні.
Зате молочка дуже дорога, домашній творог 160грн, банка 3-л.молока 120.
Не можу зрозуміти чому м'ясо по ціні творога.
-
А ми вже сьогодні півшмата з'їли. Вчора купила пузанину якраз 800 грам як в рецепті, разрізала на дві частини, наготовила спеції, сухого часнику не знайшла, мабуть у джерки останній раз використала, тому сало обмазала звичайним давленим часником. І сухого кропу у мене взагалі ніколи не має, обсипала з морозилки сирим. Все інше по рецепту і у мене чимало ще спецій залишилося, чому не зрозуміло. І це ще без кропу і часнику, а то б ще більше залишилося. Ще забула, солі мені здалося малувато, то я зверху ще присолила.
Ніч в холодильнику, з ранку в скороварку, ще толком сало не вистигло, салко ще таке не застивше, але мені таке більше наравиться, тому вже відсмакували пів шматка .
Спеції залишилися, тому треба знов купляти підчеревену і готувати. Тим більше що її ціна 140 грн кілограм, а смачно дуже за невеликі кошти.
-
-
-
-
-
-
Наталочка, оце ти молодець, хай хлопцям смакує . 22 кг м'яса це ж треба день сидіти нарізати його , я ось 5,5 кг у неділю зробила так і то мені напряжно було. Зате зараз смачно. 5,5 кг якраз влізло на 10 лотків, але сушилося м'ясо в цей раз 10 годин бо трохи товще нарізала ніж в перший раз і лотків добавила, то довше і вийшло.
-
Прийшла звітувати за джерки. Все вийшло супер, пропорції ідеальні, солі не мало і не багато, зря хвилювалася. У мене було 2,1 кг куриного філе, наступний раз можна брати 2,5 кг, якраз буде на 5-ть лотків. Сухі не важила, бо джерки почали тягати з сушарки ще в процесі сушіння.
Справжня господиня, Дяна and Магда reacted to this -
Наталочка, sos. Солі нітритної точно 25 грамів на 1 кг м'яса? Зважила 50 грамів на 2 кг м'яса, то на вигляд наче багатенько так солі.
-
Треба шукати інструкцію до Ізідрі. Мало нею користуюся, в основному тільки яблука сушила, але вже два роки не доставала її з коробки.
Поки спробую для себе приготувати, як все вийде, то і брату зможу передавати їх. Те що солоного хлопці не хочуть, то я про це знаю, бо йдуть на позиції і воду з собою несуть лише для того щоб пити, все тягнуть на собі і не лише одну воду .
lana19 reacted to this -
Наталочка, підкажи у тебе сушарка Ізідрі? Якщо так, то температура 60 градусів це на 2-му положенні?
І ще, колись пробувала сушену курку терияки, то м'ясо з нітриткою замочити в соусі терияки? Як ти гадаєш?
Завтра іду за м'ясом, не виходять у мене з голови джерки.
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
in Сарафанное радио
Posted
На вчорашні тюхтельки приповзай завтра