Перейти к содержимому

Маковая начинка

Просмотров: 1587
Лайков: 15
Опубликовано: 21.04.2017
Бабка морковная

Просмотров: 2357
Лайков: 2
Опубликовано: 25.08.2014
Баранина, запеченная с айвой

Просмотров: 2300
Лайков: 0
Опубликовано: 27.07.2014
Торт "Птичье молоко"...

Просмотров: 4148
Лайков: 6
Опубликовано: 10.07.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Ковбаса - пшонянка

пшоно гриби ковбаса

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 5

#1 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 470
  • 1 155 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 20 Апрель 2018 - 18:33


Ингредиенты:


пшоно 220 г
молоко 450 г
гриби смажені 200 г
вода 250 г
цибуля 120 г
сало 90 г
яйця 2 шт.
смалець 1 ст.л
сіль, перець за смаком


DSC_0302пп.jpg

Підготовлене пшоно всипати в кипляче підсолене молоко й, помішуючи, варити кашу до загутіння. Потім влити воду, додати смажену цибулю із салом і довести кашу до готовності. Додати дрібно посічені смажені гриби. Охолодити кашу до 50С, додати яйця, посолити, поперчити, присипати іншими приправами до смаку, добре перемішати й заповнити на три чверті об'єму підготовлену кишкову оболонку. Наповнену кишку туго зав'язати з обох кінців й відварити при слабкому кипінні протягом 20-30 хвилин. На цьому етапі важливо правильно опустити ковбасу у воду. Це треба робити плавно й рівномірно, щоб у подальшому кишка не репнула. Після 25-30 хв. варіння ковбасу витягнути й покласти на змащене смальцем деко, зверху змастити чи скропити її жиром і довести до готовності в духовій шафі. Дуже добре смакує із солоними огірками та томатами.

DSC_0308п.jpg

Рецепт із книги " Українське застілля", дуже зацікавило, що таке вийде :girl_haha: Донька дуже любить пшоняну кашу, то вирішила спробувати. Донька казала, що :0_8e0d2_28d964f1_S: , нібито каша, а їси як ковбасу.

DSC_0170п.jpg
  • Natali06, fronya40, Vilapo и 8 другим это нравится

#2 inucya

inucya

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    1 796
  • 825 сообщений
  • Город:Горловка
  • Настоящее имя:Инна

Отправлено 20 Апрель 2018 - 19:41

Такая солнечная!!! Обычная домашняя колбаса "страшненькая"на вид, а твоя ,Танюш, очень красивая!!!


  • fronya40 и Сусля это нравится

#3 Vilapo

Vilapo

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    7 819
  • 5 102 сообщений
  • Город:Киев
  • Настоящее имя:Елена

Отправлено 20 Апрель 2018 - 19:54

Тетянка, мабудь смачна вийшла ковбаска, и дуже  приваблива  на выгляд :smilie_essen:. Дякую що познайомила  з нею, різноманітність наших страв вражає :girl_love: .


  • fronya40 и Сусля это нравится

#4 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 470
  • 1 155 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 20 Апрель 2018 - 20:47

а твоя ,Танюш, очень красивая!!!

 

ага, яскрава і духмяна  :0_8e0d2_28d964f1_S:

 

Дякую що познайомила  з нею, різноманітність наших страв вражає .

 

будь ласочка  :flowerss:  там ще є цікаві літні страви.. то чекаю на літо!


  • fronya40, Vilapo и inucya это нравится

#5 Natali06

Natali06

    Администратор

  • Администраторы
  • Репутация
    13 584
  • 7 636 сообщений
  • Город:Знаменка Украина/центр
  • Настоящее имя:Наталья )

Отправлено 21 Апрель 2018 - 10:08

Тетяночка, ну здивувала , так здивувала!!)))
Я , як і твоя донечка, ну дуже вже полюблюя пшоняну кашу))) і такий чудовий рецепптик, беру на заміточку! Щиро дякую за ковбаску! Ням!)))
  • lana19, fronya40, inucya и еще 1 это нравится

#6 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 470
  • 1 155 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 21 Апрель 2018 - 22:01

ну здивувала , так здивувала!!)))

 

:girl_haha: ага, як знайшла рецепт, здивувалась, а потім думаю, треба дівчатам показати, а то що ж я сама отака 77d3c6ae00e4c785fb7137299f34b5f4.gif треба кумпанію :girl_haha:


  • Natali06 и inucya это нравится


Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.