fronya40 15928 Posted October 9, 2016 Какие ж они красавцы! А чем ты так их вырезала ажурно? 2 Алцьона and lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted October 9, 2016 Танюш, Чуть погоди, скоро на кухню пойду, сфоткаю)) Share this post Link to post Share on other sites
Grypana 8866 Posted October 9, 2016 Аллочка, очень аппетитнокрасивенные сочники!Название слюноотделительное придумали ж люди!)) Сочники)) Скажи, а они у тебя открылись или так надо? Мне очень нравится, когда творог прижарится. 1 fronya40 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted October 9, 2016 @Grypana, Помнится мне, что продавались они такие приоткрытые. Я не закрывала полностью тоже. Лишь слегка прижала по углах. При выпечке они еще чуток стараются раскрыться и получаются вот такими. 3 fronya40, lana19 and Grypana reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted October 9, 2016 Таня, принесла, вот они какие, вырезалки - 4 Sakura, lana19, Grypana and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted September 4, 2017 В школу традиционно сочники на перекус)) 3 fronya40, Sakura and УкраІнка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted March 13, 2023 Потянуло на сочники) В начинку поекспериментувала додати трохи какао, бо дітям набридли класичні, схотілось шоколадних. Share this post Link to post Share on other sites
musinka 1976 Posted June 7, 2023 Було трохи сиру, який отцеділа от замороженого пакета 1% кефіра. Не знала що з нього приготовіть. Надо було щось швидко зробить к вечірньому чаю. Но загвоздка щ е була в том що в холодільнику на двері всього одне яйце скучало. Пішла на форумі сразу цей рецепт Сочнівна глаза попаввся. Швидко замінила ті сто и через час на тарілці лежали вот ці Сочні. Бледненьки трохи, бо не було яйця для смазки. І в творожну начінку замість білка приладнала залишки пюре з полуниць і банана. Загущувала не мукой, а маной крупой. Но це все одне дуже смачно. Алла, дякую за рецепт.. У мене є свій рецепт Сочня. Но у мене багато жиру та яєць. Твій рецепт намного про ще і економно по продуктах. А во вкупі не уступає нічим. 2 Магда and Наташшшка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites