Jump to content

Recommended Posts

Аллочка, очень аппетитнокрасивенные сочники!

Название  слюноотделительное придумали ж люди!)) Сочники))

Скажи, а они у тебя открылись или так надо? Мне очень нравится, когда творог прижарится.

@Grypana, :girlhand:  :girlhand:  :girlhand: 

Помнится мне, что продавались они такие приоткрытые. Я не закрывала полностью тоже. Лишь слегка прижала по углах. При выпечке они еще чуток стараются раскрыться и получаются вот такими.

Потянуло на сочники)

20230301_000646.thumb.jpg.5239f584ec2f3616416b901a15b09509.jpg

В начинку поекспериментувала додати трохи какао, бо дітям набридли класичні, схотілось шоколадних.

20230310_003739.thumb.jpg.8edba1248a96fda7ba421c9642b4e95f.jpg

Було трохи сиру, який отцеділа от замороженого пакета 1% кефіра. Не знала що з нього приготовіть. Надо було щось швидко зробить к вечірньому  чаю. Но загвоздка щ е була в том що в холодільнику на двері всього одне яйце скучало. Пішла на форумі сразу цей рецепт Сочнівна глаза попаввся. Швидко замінила ті сто и через час на тарілці лежали вот ці Сочні. 

Бледненьки трохи, бо не було яйця для смазки. І в творожну начінку замість білка приладнала залишки пюре з  полуниць і банана. Загущувала не мукой, а маной  крупой. Но це все одне дуже смачно.

Алла, дякую за рецепт.. У мене є свій рецепт Сочня. Но у мене багато жиру та яєць.  Твій рецепт намного про ще і економно  по продуктах. А во вкупі не уступає нічим.

20230605_220650.thumb.jpg.982f60f5e00ca601e5cbfb186d95a7bb.jpg