ang-kay 8 137 Опубліковано: 1 грудня, 2014 На хозрядах посудных?Смотрю-смотрю и не вижу.Давно брала? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Виталинка 1 679 Опубліковано: 1 грудня, 2014 На хозрядах где всё для стройки , запчасти , всякая ерунда короче. Брала где-то в сентябре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 1 грудня, 2014 Девочки, Виталинка! Обьясните мне, пожалуйста, как правильно штампом пользоваться? И ещё - какой консистенции должно быть тесто, чтоб оно держало рисунок? В чем секрет? А то я в субботу пекла, но по другому рецепту, то рисунка не осталось ни грамма. В чем секрет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 1 грудня, 2014 Даже так.А я на посуде смотрю.Куча всего,можно и не заметить.На старых хозрядах?Которые напротив Пиротехники магазина,но дальше конечно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 927 Опубліковано: 1 грудня, 2014 у нас на хозрядах вчера смотрла- нету... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 1 грудня, 2014 Я свой штамп покупала в хозмаге на рынке - там продаётся посуда, чайники, сковородки, кастрюли, силиконовые формы, все для мастики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Виталинка 1 679 Опубліковано: 1 грудня, 2014 Ира, тесто не должно сильно увеличиваться при выпечке. Я тоже пробным путем подбираю рецепты для этих штампов. Я беру кусочек теста раскатываю и штампом вырезаю и сразу прижимаю, чтоб рисунок отпечатался, потом аккуратно переношу на противень застеленный бумагой или ковриком. 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 1 грудня, 2014 Спасибо! А ещё вопросик - какой толщины мы тесто раскатваем? 3-4 мм? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Виталинка 1 679 Опубліковано: 1 грудня, 2014 Да, 3-4 мм. При выпечки оно ещё чуток увеличится . 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 1 грудня, 2014 Если вдруг кому-то еще нужны штампы, то вот-тут вроде как есть http://euromaster.dn.ua/store/products/1564 случайно наткнулась, когда другое искала магазин проверенный, сама несколько раз делала покупки может, кому-то пригодится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 927 Опубліковано: 2 грудня, 2014 Лен, а как им пользоваться ? этим плунжером? чего у меня не выдавливается? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlanaur 644 Опубліковано: 2 грудня, 2014 Таня, сначала тоже не могла допетрить, как им пользоваться, сразу же штамповала и ничего не получалось, а потом поняла, что сначала ставишь на тесто, делаешь вырубку, а потом сверху штампуешь и переносишь на противень. Только вот пекла печенье на рассоле и почему-то рисунок в духовке исчез. Буду тренироваться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 927 Опубліковано: 2 грудня, 2014 Светик,спасибо 1 Svetlanaur reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 927 Опубліковано: 6 грудня, 2014 У меня все получилось!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 15 січня, 2017 Дівчата, хто робив таке печиво. Яке на смак? Малявка магазинне " До чаю " топче. Це чимось схоже? 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 15 січня, 2017 Я делала. Очень вкусное печенье. На вкус похоже на магазинное. И в нем есть вкусный молочный привкус. Но не могу сказать - похоже ли оно именно на магазинне " До чаю " 2 Akvarel та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 25 січня, 2017 А скільки печенюшок (розмір як на головному фото ) виходить з порціі? 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 27 січня, 2017 Щоб всім вистачило зробила подвійну порцію 8 Sakura, Olima, Kira та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 27 січня, 2017 @Akvarel, А ты их посчитала? Сколько получилось? Очень классные печеньки у тебя вышли! И что скажешь, как тебе они на вкус? Мне лично - они очень понравились! Виталиночка - спасибо тебе еще раз! 3 Виталинка, Алцьона та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 28 січня, 2017 Я не рахувала. Але вийшло на два противня і ще кілька штучок. Мені якраз те що треба, люблю похрумати. А Оленочка сказала, що трощки тверді, але розмочувала чаєм. Згущонку в рецепті використовувала домашню. 3 Виталинка, lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Виталинка 1 679 Опубліковано: 3 лютого, 2017 Akvarel, красивое печенье! Девочки , пеките на здоровье! 3 lana19, Алцьона та Akvarel reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах