олеся26 494 Опубліковано: 26 грудня, 2015 Дякую, це для мене!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ринишек 1 856 Опубліковано: 30 грудня, 2015 Василю, доброго дня! щось не знайшла інформації стосовно вартості та можливості придбати антипригарну тканину. Така можливість є? 1 Хлебоворот reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 31 грудня, 2015 Здравствуйте. Скажіть яких розмірів потрібний шматок. 40х40 см коштує 130. І наскільки вам терміново це отримати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ринишек 1 856 Опубліковано: 31 грудня, 2015 Василю, добрий ранок! Дякую за швидку відповідь. мені не терміново (просто я випадково тему знайшла, тому вирішила спитати). Можу звісно перенести на січень. Я б взяла 2 листа розміром 35Х35, тобто якої вона ширини? у мене у духовку лист розміром 34Х35. Так що, перенесемо на січень? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 26 січня, 2016 Лише вчора згадав про поліна. Написав, замовив 10 одиниць подвійниць Ось що відповіли Срок поставки 2-4 неделиІ дали дані для оплати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 26 січня, 2016 УРРРА!!! Заработало!!! Вась, мне ОБЯЗАТЕЛЬНО полено! Я его уже так долго жду!)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 26 січня, 2016 (змінено) AlenaT Мері Izvarina Явдоха Дяна Олька Kolenko Lika_N Galein111 fish777 Хто з вас ще бажає отримати свої поліна і в той же час попереднього разу платив на карту, прошу сплатити 115 гривень і повідомити час оплати. Хто з вас ще бажає отримати свої поліна, ще не знає номера карти і мешкає не в місті Київ — пишіть приватне повідомлення. Змінено 26 січня, 2016 користувачем Хлебоворот 3 AlenaT, Олька та Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 26 січня, 2016 А они случайно не хотят тостерную с крышкой за 2-4 недели сделать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fish777 16 Опубліковано: 27 січня, 2016 Василий, формы беру, деньги оплачу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 27 січня, 2016 Василий, я тоже участвую. Схема действий как обычно? Жду от Вас сообщения в личку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 27 січня, 2016 Я уже оплатила. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fish777 16 Опубліковано: 27 січня, 2016 Девочки, спрошу ещё раз, может, закажем форм для куличей? Нужны кому-то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 27 січня, 2016 Я в прошлый раз парочку заказала. Если будут желающие- упаду в долю еще на пару штук. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дяна 2 788 Опубліковано: 27 січня, 2016 @Хлебоворот,Василь, оплатила в 17ч 33мин 115гр Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 27 січня, 2016 Поліна — то останні форми, що замовляємо. Перше повідомлення цієї теми стало недоступне для редагування. Тому це буде останнє замовлення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олька 488 Опубліковано: 28 січня, 2016 Я заберу обязательно,извините что сразу не ответила,не заходила на сайт. Оплачу сегодня-же. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 28 січня, 2016 Оплатила, написала в личку! Спасибо!!!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 29 січня, 2016 Я оплатив виробнику. Тепер чекаємо на виконання 2-4 недели 1 Олька reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олька 488 Опубліковано: 29 січня, 2016 Оплатила вчера,подробности в личке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлия 1 396 Опубліковано: 29 січня, 2016 ВСЕМ ПРИВЕТ! Я протупила...??? Уже заказов не будет??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 29 січня, 2016 @Юлия, ймовірно не буде. В наявності є незайнята хіба що силіконова тканина. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлия 1 396 Опубліковано: 29 січня, 2016 @Юлия, ймовірно не буде. В наявності є незайнята хіба що силіконова тканина. Дякую,що відповіли! Нажаль запізно побачила, я тут ,хоч і буваю,але якось не кругом(((. Хотіла для хліба форму((( Вибачте, але я не зовсім зрозуміла - чому? Немає бажаючих, Ви не хочите займатися чи то щось із Дніпроіндустрією? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 29 січня, 2016 @Юлия, основна причина — мешканці форуму насичуються і попит спадає. І важко набрати замовлення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлия 1 396 Опубліковано: 29 січня, 2016 @Юлия, основна причина — мешканці форуму насичуються і попит спадає. І важко набрати замовлення. Так,зрозуміла.Це ж товар багаторазового вжитку.... Вибачте,що достаю - а умови в них все ж 10 одиниць одного найменування,чи можна,як і раніше - різне?(почитала всю темку) Як би то різне,то,думаю,що хтось бі ще приєднувався...на пасхальні,наприклад,форми...Василь,як щось буде збиратися - як би не прогавити? В мене не показує,що мені відповіли((( Щось із налаштуванням треба почаклувати,та я - баран( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 30 січня, 2016 девочки может кому нужна форма полено.. могу уступить.. -------- Василий если не найдутся желающие я свяжусь чуть позже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах