Qween 7 216 Опубліковано: 4 лютого, 2016 Девочки, я сегодня приготовила индюшиное филе: Мультиварка Панасоник, режим "Выпечка" 12 минут. Очень сочное, вкусное филе получилось :vkusno 1: . Готовила без лука. 4 Алцьона, Izvarina, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 4 лютого, 2016 @Qween,за 12 мин приготовилось мясо? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 4 лютого, 2016 Да, однозначно приготовилось, это не опечатка . И даже снизу слегка кусочки подрумянились и между ними немного соуса было, я потом отключила и вся жидкость минут за 5 впиталась в мясо. Перед приготовлением смазывала филе сметаной, потом соль, потом сыр :10: . 3 Izvarina, Алцьона та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 грудня, 2016 Мясо за 12 минут - я в шоке!! Люблю французское мяско! Мы в него еще ананасики добавляем. Попробую в мульте сделать. Танюша - гранд мерси!! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Валюшечка 505 Опубліковано: 12 грудня, 2016 Таня а в Полярисе нашем на какой программе? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 13 листопада, 2017 @Валюшечка, прошел год и вот увидела вопрос... на тушении я готовила в скороварке 30-40 мин 1 Валюшечка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах