Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 1 лютого, 2016 Ингредиенты: манна крупа-100гвівсяні пластівці-50гкефір-500млцукор-50гяйце-1штсода-1ч.л.олія соняшникова-50мл Приготування Змішати манку з вівсяними пластівцями,залити кефіром і залишити на ніч у холодильнику. Додати цукор з содою,яйце,олію і перемішати. Смажити млинці. Примітка Рецепт взяла з журналу Рецепти господині" №4 2013року. Декілька спроб спекти ці млинці на сковорідці і тефалівській млинниці були невдалі. Я додавала пшеничне борошно,а то млинчики були такі ніжні,що мені не вдавалося гарно їх перевернути. А коли у мене з'явилася Оріошка,то вирішила спекти ще в ній. І мені сподобалось!!! Млинці хоч і товстіші,але ціленькі,ніжні і смачні!!! Можна подавати із сметанкою,сиром,варенням. 9 Natali06, УкраІнка, ang-kay та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 3 лютого, 2016 Оксаночка, блинчики и правда очень красивые , такие идеальные, прелесть! Да ещё на такой помощнице! Декілька спроб спекти ці млинці на сковорідці і тефалівській млинниці були невдалі. Оксаночка, и что нам теперь делать? Хотеть блинницу? Или все таки попробовать на сковороде? 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 3 лютого, 2016 Наталь,їх можна і на сковорідці,та і рецепт в оригіналі для сковорідки ,та ще і ці млинці з начинкою сирною,та ще і зі сметанкою запечені. Але я виявилася не віртуозом в кулінарії і в перевертанні млинчиків..Та вони мені дуже подобались і я ніяк не могла заспокоїтись і змиритися з невдачами,а коли отримала Оріон,відразу спекла їх. І вирішила,що потрібно поділитися рецептом(адже у нас є власники Оріона) Хотеть блинницу? Ой,хотіти! Така файна штучка! Я її довго чекала! Знала,що нової не куплю,уже ж не випускають і з Китаю теж не випишу,тому лишилось тільки ОЛХ чи щось подібне.Як тільки десь побачу,так її відразу і продадуть.А тут заглянула,а вона стоїть собі і красується за 140 грн .От так мрія моя приїхала до мене зі Львова . Или все таки попробовать на сковороде? А на сковорідці я ще раз і сама спробую (для чистоти експерименту),тільки буду меньшого діаметру наливати,щоб зручніше перевертати. . 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 3 лютого, 2016 Ой,хотіти! Така файна штучка! Оксаночка, спасибо! Разве в такой компании , как наша, можно перестать чего то хотеть?! Только попустит и бац! снова новая хотелка вырастает! 2 IRR та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 3 лютого, 2016 Так-таки-так! З ким поведешся,того й наберешся! Ото ж у вас я всього набачилася і всьому вчуся. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 7 лютого, 2016 , Какой замечательный рецепт! :10: Ориошка имеется и сковородкой попользуюсь, если не поленюсь. Люблю ,,ночные" заготовки! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 7 лютого, 2016 Дякую! Люблю ,,ночные" заготовки! Лєн,мені також зручно,коли на ніч щось заготую,а вранці швиденько приготував і на стіл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 8 лютого, 2016 Якраз вівсяні стоять без діла, доня відмовляється від вівсянки. Спробую нагодувати вівсянкою таким способом) 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 9 лютого, 2016 Аллочка, можна спробувати приготувати,можливо,малечі сподобається.Їх можна подавати з сиром , згущеним молоком,вареннячком, або вже з чим дитя полюбляє. Я завтра планую вранці також приготувати своїм на сніданок. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 12 лютого, 2016 (змінено) Или все таки попробовать на сковороде? А на сковорідці я ще раз і сама спробую (для чистоти експерименту),тільки буду меньшого діаметру наливати,щоб зручніше перевертати. Пекла млинці на сковорідці.Все гарно спеклося.Для того,щоб зручніше було перевертати млинці я пательню накривала кришкою ,щоб млинчики зверху "схопилися" . Ось результат. Це -жарені на сковорідці. А ці -в Оріоні Подавалися з гарбузовим варенням. Змінено 12 лютого, 2016 користувачем Уляна-ляна 3 Natali06, IRR та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 12 лютого, 2016 Оксаночка, спасибки! Подавалися з гарбузовим варенням. А шо за варенье? как готовить? 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 12 лютого, 2016 Наташ,це якби-то і не варення,тому,що без термічної обробки.Гарбуз перекручується з лимоном , апельсином і цукром.Добре перемішується і зберігається в холодильнику.Потрібно,щоб постояв такий джем хоча б тиждень,тоді смак стає яскравішим і запашним. 1 IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 січня, 2017 Замочила вівсянку з манкою на ніч. Завтра вранці буду куховарити. Як багато млинців з порції виходить, щоб знати, о котрій вставати, аби їх встигнути попекти? І ще питаннячко: я замочила не в кефірі, а в домашньому йогурті, він у мене густенький. То не страшно? чи варто додати тоді рідини (ще трохи йогурту)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 23 січня, 2017 Алла,мабуть,уже пізно? Не побачила запитання. Вибач! Хіба що на майбутнє кому знадобиться Як багато млинців з порції виходить, В Оріошці 10-12шт,а на сковорідці більше,тому,що я роблю їх меьшичкими,щоб добре перевертались. я замочила не в кефірі, а в домашньому йогурті, він у мене густенький. То не страшно? Як на мене - ні,не страшно. Мені якщо тісто трішки густіше,то навіть краще. Алл,а які враження ? Доня куштувала? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 24 січня, 2017 Признаюсь чесно, я половину тіста не встигла перепекти (через оті свої потягушки ). Лишила на вечір в холодильнику, але ввечері поїхала до батьків) І от чекає мене те тісто й досі. Ввечері спробую його перепекти для експерименту)) Тісто по густоті схоже на те, що в панкейках, то я не лила, а ніби розмазувала по сковорідці. І чомусь вони в мене погано відставали від сковорідки(( Рвались, жмакались( Я вже й змазувала олією...але все рівно( Ну буває от таке з млинцями в мене, пристають хоч плач, а наступного разу вже норм печуться... Можливо, треба було робити меншими, як ото ті ж панкейки, оладки.. тоді перевернути легше. От ввечері й спробую)) Враження. Доня мовчки з"їла. Це вже досягнення))) Смак у них цікавий, не млинцевий, як звикли, а й описати не знаю...ситні вони)) На сніданок з якимсь варіннячком - саме те!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах