Сусля 4 587 Опубліковано: 9 лютого, 2016 Я купила борошно ТМ"Зерносвіт" написано було, що новинка, борошно пшеничне з суцільнозмеленого зерна, а на пакетику був рецепт хліба, я вирішила спробувати спекти його. Він мені дууууже сподобався, духмяний та смачний вийшов. Хлібчик невеличкий, 611 грам. До мене як раз приїхав свекор, то тільки зайшов у хату відразу казав - ой, як же пахне, який хлібний дух стоїть! Ось вам рецепт все робила так як написано, єдине що змінила, то спосіб випікання, духовку розігріла до максимума, поставила хлібчик на 15 хвилин, періодично бризкала водичкой, потім зменшила температуру до 180 С и пекла ще 15 хвилин. 12 ang-kay, silvia, Юлькин та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 067 Опубліковано: 13 лютого, 2016 Танюшка и шо ты думаешь? Насмотрелась я на твой хлеб и в 21,00 ,в Кировограде, после концерта( не шо б домой ехать!) поперла в Сильпо муку искать... А такой то и нетути Хлебушек очень красивый получился! даже не верится, что рецептура с упаковки. Танюшка, спасибо за хлебушек! 1 Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сабрина 834 Опубліковано: 13 лютого, 2016 Зачётно! Ой как хлеба захотелось! :vkusno 1: Чо я тут труся, мне в другой теме сидеть надо и оттуда 30 час. в сутки не вылазить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 16 лютого, 2016 . А такой то и нетути я в АТБ брала.. а если нет, могу выслать мне в другой теме сидеть надо и оттуда 30 час. в сутки не вылазить. в похудалках шоле? а мы мураху не расскажем так шо пеките! 2 Юлькин та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 067 Опубліковано: 16 лютого, 2016 я в АТБ брала.. Танюш, та у нас в АТБ муки Зерносвит отродясь не было. Сейчас там вообще цельнозерновой никакой нету... Пока на старых запасах... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах