annasher88 796 Опубліковано: 19 квітня, 2016 (змінено) Ингредиенты: Мука 2 стаканаЯйца 5 штСметана 1,5 стаканаЧерный перецМускатный орехСольИзюм Способ приготовления Яйца взбить в пену. Добавить к ним соль, перец и мускатный орех по вкусу. Все перемешать. Влить сметану, перемешать. Муку просеять и небольшими порциями добавить в яичную смесь. Перемешать. Хорошо разогреть сковороду и смахать ее сливочным маслом. В горячую сковороду налить немного жидкого теста и посыпать его сверху изюмом по вкусу. Обжарить блинчики с двух сторон. Готовые блинчики свернуть рулетом и подавать с фруктами. Приятного аппетита! Примечание Хотите узнать, как из 7 продуктов приготовить старинное блюдо наших предков? Этот давно забытый всеми рецепт польских блинов поражает своей быстротой приготовления и легкостью поедания;) Стоит вам их попробовать, вы захотите еще! http://www.youtube.com/watch?v=QMTwfsid1z0 Змінено 19 квітня, 2016 користувачем annasher88 7 Natali06, Grypana, Алцьона та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 19 квітня, 2016 Будемо пекти! І то сьогодні проведемо дегустацію! 1 annasher88 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
annasher88 796 Опубліковано: 19 квітня, 2016 Будемо пекти! І то сьогодні проведемо дегустацію! Дуже чекаю на результат :) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 19 квітня, 2016 Аня,фотозвіт готовий. Напекли,скрутили і полили збитими в нутрібулеті замороженими грушами,абрикосами і смородиною.Зверху посипали шоколадом. Гарненькі спеклися млинці,але мені так і хотілося долити ще сметани,щоб зробити тісто рідкішим. Досить пухкенькі. З фруктовою поливкою вийшло смачно. Дякую за таку цікавинку! 3 annasher88, Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
annasher88 796 Опубліковано: 19 квітня, 2016 Аня,фотозвіт готовий. Напекли,скрутили і полили збитими в нутрібулеті замороженими грушами,абрикосами і смородиною.Зверху посипали шоколадом. Гарненькі спеклися млинці,але мені так і хотілося долити ще сметани,щоб зробити тісто рідкішим. Досить пухкенькі. З фруктовою поливкою вийшло смачно. Дякую за таку цікавинку! Дуже круто! До речі, якщо сметану покласти нелегку то може знадобиться ще, це не включила в рецепт. Раніше у мене бабуся сметану дуже легку покладала. Молодці! 2 Алцьона та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 квітня, 2016 І я все думками сметану підливала, звикла, що рідке тісто повинне бути 2 Уляна-ляна та annasher88 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах