pygovka 487 Опубліковано: 12 липня, 2016 и я так делаю, взвешиваю всё, заливаю горячей водой и варю, помешивая.вот... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pygovka 487 Опубліковано: 12 липня, 2016 одно но, я делала с желфиксом 2:1, другого не было в наличии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 12 липня, 2016 Наташа, я честно, даже не знаю что тебе написать Ты сделала замену , я не готовила с желирующим сахаром 2:1. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pygovka 487 Опубліковано: 12 липня, 2016 куплю желфикс 1:1 и с ним попробую, тогда будем знать. 2 lana19 та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Виталинка 1 679 Опубліковано: 12 липня, 2016 Ленуся, я с отчетом - принимай! Крем вроде получился, но как я и думала мои криворучки не сумели сделать тюльпаны. Но крем форму держит и рельеф хороший! Розы из крема сто лет не делала Вообщем вот что получилось И ещё , Ленуся, мне почему-то привкус какой-то чувствуется в креме - может это из-за желфикса? Раньше делала БЗ никакого постороннего привкуса не было. Спасибо, что поделилась рецептом ! 5 valuhka, Фрезия, Vilapo та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 12 липня, 2016 Виталиночка, очень даже классный фото отчет Какая же ты молодец, спасибо ! Крем рельефный, розы красивые, не наговаривай на себя ! По вкусовым качествам крема особых изменений не заметила, мне вкусно, я люблю этот крем К тюльпанам надо приспособиться, понять принцип выдавливания, у меня тоже не сразу получалось , это дело тренировки. 2 Виталинка та Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Виталинка 1 679 Опубліковано: 12 липня, 2016 Леночка, спасибо! Значит будем тренироваться. 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pygovka 487 Опубліковано: 12 липня, 2016 тоже покажу свою " страшилку", вот такой тортик сделала для своей тёти. а мне на вкус понравился больше, чем на обычном, фруктовый вкус. буду дальше тренироваться. 9 LLika, nestr, Фрезия та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 12 липня, 2016 тоже покажу свою " страшилку" Наташенька, ну что же ты так о своем торте , очень даже симпатичный тортик! Все аккуратненько сделала, фактурные листики, " шишечки", все очень даже хорошо, думаю тете понравился 1 Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pygovka 487 Опубліковано: 12 липня, 2016 ну все охали, ахали, какой красавиц, для тренировки нормально, но вкуснющий был 2 Юлькин та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 22 травня, 2017 Візьму собі в записничок і при першій нагоді приготую ☺ 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 22 травня, 2017 Звичайно спробуй, раз вирішила займатися випічкою тортів повинна спробувати усі крема, а вже потім, визначитися, який для тебе зручніше в декорі . Я для себе спробувавши цей варіант, знову повернулась до класичного варіанту приготування крема . 2 damilaj та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах