Перейти до вмісту
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

В 15.08.2026 в 22:21, Natali06 сказав:

Дякую, моя хороша! Не знаю, якою буду свекрухою), але саме слово мені страшенно не подобається(  Може тому, що в мене не було взагалі ніяких стосунків зі свекрухою. Ми жили на різних планетах. Так і прожили життя.. Я мабуть ніколи не зрозумію, якщо любити сина, то як можна не любити того, кого любить твій син… Але то таке , життя пройшло … , що про це говорити. 
Буду жити , як і жила, тільки хвилювання стане в 2 рази більше) Бо буду і хвилюватися і радіти за двох) 

Мені, колись, свекруха сказала "Невістка, чужа кістка"  Я тільки потім зрозуміла, що то вона казала, відносно себе і ї свекрухи.  Добре, що мені хватило розуму не образитись і зрозуміти, що  відношення до мене залежить від мого відношення. 

До слова відношусь спокійно,  так, то так.  Бісить "свєкровка"    "свекрушка"

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Оксанчик, в мене була інша ситуація. І справа не в моєму відношенні до неі.  Я хоч би « із штанів вискочила» нічого б не змінилося. Вона просто була така людина. А  чому саме така,  я зрозуміла тільки коли іі не стало , розбираючи іі квартиру. 
 Маму теж свекруха не любила. І ми діти , були ій чужими. А коли свекруха стала зовсім стара , десь вже під 90, то доглядала іі мама. Так що в мене є приклади того, якою я  точно не хочу бути. 

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз