спокусницЯ 6 651 Опубліковано: 8 годин назад В 15.08.2026 в 22:21, Natali06 сказав: Дякую, моя хороша! Не знаю, якою буду свекрухою), але саме слово мені страшенно не подобається( Може тому, що в мене не було взагалі ніяких стосунків зі свекрухою. Ми жили на різних планетах. Так і прожили життя.. Я мабуть ніколи не зрозумію, якщо любити сина, то як можна не любити того, кого любить твій син… Але то таке , життя пройшло … , що про це говорити. Буду жити , як і жила, тільки хвилювання стане в 2 рази більше) Бо буду і хвилюватися і радіти за двох) Мені, колись, свекруха сказала "Невістка, чужа кістка" Я тільки потім зрозуміла, що то вона казала, відносно себе і ї свекрухи. Добре, що мені хватило розуму не образитись і зрозуміти, що відношення до мене залежить від мого відношення. До слова відношусь спокійно, так, то так. Бісить "свєкровка" "свекрушка" 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 543 Опубліковано: 1 година назад Оксанчик, в мене була інша ситуація. І справа не в моєму відношенні до неі. Я хоч би « із штанів вискочила» нічого б не змінилося. Вона просто була така людина. А чому саме така, я зрозуміла тільки коли іі не стало , розбираючи іі квартиру. Маму теж свекруха не любила. І ми діти , були ій чужими. А коли свекруха стала зовсім стара , десь вже під 90, то доглядала іі мама. Так що в мене є приклади того, якою я точно не хочу бути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах