Перейти до вмісту
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

Ну славтобібоже, з*явилася не запилилася. Я з вас в шоці, ну дорослі ж люди, навіщо ті мухомори ... Магда правильно пише, чи вам в лісі тільки їх і видно, бо такі красиві?

Кіт красень! А хто там на останньому фото зліва лежить, такий біло-рудий?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
31 хвилину тому, РАДУШКА сказав:

Тепер я теж хочу мухоморів!

Прислать?)

Дівчата, мухомори, правильно приготовані(!!!) - абсолютно безпечні, смачні гриби. 

Наталь, оті мікродози сирих сушених не вживаємо. Пробувала чай заварювати, бо, маючи низький тиск постійно почуваюсь сонною - ніякого ефекту не помітила. І, повірте, краще мухомори, аніж, як більшість вважає, абсолютно безпечну свинушку. Головне знати, як їх правильно приготувати)

41 хвилину тому, Справжня господиня сказав:

А хто там на останньому фото зліва лежить, такий біло-рудий?

То собацюня. 

Колись ми взяли собі песика - Шустрика. Його погризли собаки(на гульки невдало сходив) Прооперували. Залишився він на трьох лапках. І от він привів собі дружину) Від мене ховав її в буді. Закривав вхід в буду собою, щоб я не побачила її і не вигнала(бо бляха муха, в нас вічно підкинуті або покинуті собаки\коти ошиваються) Від Сані не ховав, знав, що той не нажене) Короч, залишилась ця моська в нас. Прожили вони з Шустриком в любові і злагоді років...десь із 13-14 А минулий рік(я ж розповідала?) загриз Шустрика алабай чужий(( Верніше спину йому зламав. Я встигла відбити І Шустрика, і Мишу(хоч і страшно було), але для Шустрика було вже пізно. Ну от, Миша без Шустрика сумує дуже, боїться всього. Довелося брати її з собою. 

photo_2025-10-11_12-23-14.jpg

Поділитися повідомленням

1 година тому, Магда сказав:

а котяра класний!

Швидше за все його вивезли і залишили на вірну смерть( До села 12км. Навколо ліс, багато диких звірів.

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз