Справжня господиня 3 889 Опубліковано: 3 години назад Ну славтобібоже, з*явилася не запилилася. Я з вас в шоці, ну дорослі ж люди, навіщо ті мухомори ... Магда правильно пише, чи вам в лісі тільки їх і видно, бо такі красиві? Кіт красень! А хто там на останньому фото зліва лежить, такий біло-рудий? 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 450 Опубліковано: 3 години назад Тепер я теж хочу мухоморів! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 061 Опубліковано: 2 години назад 31 хвилину тому, РАДУШКА сказав: Тепер я теж хочу мухоморів! Прислать?) Дівчата, мухомори, правильно приготовані(!!!) - абсолютно безпечні, смачні гриби. Наталь, оті мікродози сирих сушених не вживаємо. Пробувала чай заварювати, бо, маючи низький тиск постійно почуваюсь сонною - ніякого ефекту не помітила. І, повірте, краще мухомори, аніж, як більшість вважає, абсолютно безпечну свинушку. Головне знати, як їх правильно приготувати) 41 хвилину тому, Справжня господиня сказав: А хто там на останньому фото зліва лежить, такий біло-рудий? То собацюня. Колись ми взяли собі песика - Шустрика. Його погризли собаки(на гульки невдало сходив) Прооперували. Залишився він на трьох лапках. І от він привів собі дружину) Від мене ховав її в буді. Закривав вхід в буду собою, щоб я не побачила її і не вигнала(бо бляха муха, в нас вічно підкинуті або покинуті собаки\коти ошиваються) Від Сані не ховав, знав, що той не нажене) Короч, залишилась ця моська в нас. Прожили вони з Шустриком в любові і злагоді років...десь із 13-14 А минулий рік(я ж розповідала?) загриз Шустрика алабай чужий(( Верніше спину йому зламав. Я встигла відбити І Шустрика, і Мишу(хоч і страшно було), але для Шустрика було вже пізно. Ну от, Миша без Шустрика сумує дуже, боїться всього. Довелося брати її з собою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 061 Опубліковано: 2 години назад 1 година тому, Магда сказав: а котяра класний! Швидше за все його вивезли і залишили на вірну смерть( До села 12км. Навколо ліс, багато диких звірів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах