Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Для троянд:

  Яйце -1 шт

  Цукор - 1 / 2 cкл

  Молоко (вершки)-1 ст. л.

  Борошно жовте -1 / 2 скл

  Ванільний цукор

 

Для троянд голубого кольору і листочків:

Складники ті ж самі тільки борошно беремо синє і зелене.

 

Корж для торта

  Яйця - 4 шт

Цукор – 1 скл

Борошно зелене – 0,5 скл

Крохмаль карт. – 0,5 скл

Розпушувач – 1 ч. л.

 

Сироп

Цукор-2ст.л.

Вода-6ст.л.

 

Крем

Молоко - 2 скл

Цукор - 1 скл

Борошно зелене - 2 ст. л. з гіркою

Ванільний цукор - 1 ч. л.

Масло селянське-200г

 

Кокосова стружка  - жовта,синя і зелена

 

Склянка на 250 мл.

 

med_gallery_1176_893_3374592.png

                                                                           Спосіб приготування:

                 

Готуємо троянди:

  Яйце перемішати з цукром ( не збивати ) .

gallery_1176_893_124673.jpg

 

Додати молоко , борошно і ваніль . Все змішати.

Провести такі маніпуляції з складниками ще двічі , тільки з різним борошном.

gallery_1176_893_1307.jpg

gallery_1176_893_211089.jpg

 

 Нехай постоїть 10 хв.

 На теплу форму виливати тісто чайною ложкою

gallery_1176_893_337922.jpg

 

 І випікати при температурі 160-170 гр. 4-5 хв.(але потрібно слідкувати щоб не пригоріли , так як у мене, тому, що буде погано згинатись ).

gallery_1176_893_124029.jpg

 

Спечені пелюстки знімати і гарячими відразу згортати в квіточки.

gallery_1176_893_642720.jpg

gallery_1176_893_571038.jpg

gallery_1176_893_61327.jpg

 

                 Готуємо коржі для торта:

Яйця збити з цукром до щільної маси.

Борошно зелене,крохмаль (можна замінити  тим же борошном) і розпушувач зєднати і просіяти.

 В збиті яйця додавати борошняну суміш і легенько вимісити.

Випікати корж.Я пекла в скороварці Декс 40  20хв і 30хв  на підігріві. Можна в мультиварці на програмі «Випічка». І в духовці  при температурі 180 градусів  25-30хв (та потрібно орієнтуватись  на свою духовку).

 

                Крем

1,5 склянки молока і цукор ставлю на вогонь і розмішую. Коли закипить,вливаю попередньо добре вимішане борошно з 0,5 склянки холодного  молока ( щоб не було грудочок) і ван.цукор. Вогонь зменшую і постійно розмішую суміш . Коли добре загусне,виключаю . Нехай  охолоджується.

Масло кімнатної температури збити  до  білої пухкої маси і по  столовій ложці додавати  охолоджену заварну масу (постійно збиваючи)

 

 

                 Збираємо тортик.

Квіти і листя вмочую в сироп і присипаю кокосовою стружкою .

Охолоджений корж розрізаю на три частини.

gallery_1176_893_53284.jpg

 

Можна просочити  сиропом.

Перемазую  кремом.

gallery_1176_893_21171.jpg

 

На верх торта розміщую троянди і листочки.

gallery_1176_893_131569.jpg

 

Торт прикрасити  за своїм бажанням.

 

med_gallery_1176_893_133592.jpg

 

med_gallery_1176_893_279245.jpg

 

med_gallery_1176_893_210108.jpg

 

 В процесі готування мені сподобалось  жовте і синє борошно.Ще коли тісто замішувала,то кольори не були яскраві,а під час випічки стали чіткішими. Зелене борошно не проявило яскравості (можливо тому,що я дала крохмаль). Але якщо    взяти   повністю все борошно  ,то  тоді результат   може бути іншим.

Дл заварного крему я  дала теж зеленого борошна і отримала легенький відтінок .

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Оксаночка, гарний тортик! Особенно мне троянди сподобались! Вроде просто делаются( хотя надо суметь скрутить чтоб не треснули), но так классно на торте смотрятся :f-0-183:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Інна,дякую! :girl_love:  Так,робити квіти не складно,головне  - швидко .  Тому що ,як тільки охолонуть  хоч краплю ,так і хочуть пелюсточки потріскатись.

Змінено користувачем Уляна-ляна

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Оксаночка,тортик очень нежный и очень красивый!  :0_8e0d2_28d964f1_S:  И мне, как и и Иннусичке , очень нравится букет из роз! Очень-очень  красиво! :girl_love:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наташ,тортик вийшов ніжним і смачним,хоча я хотіла трішки  більш яскравих зелених коржів.  А квіточки якимось дивом  швидко  поділися з тортика  :neznau:  :smayliki-eda-141:  :smilie_essen: 

Троянди можна ще кремом  оформити чи шоколадом,тоді пелюстки матимуть  чіткі контури .Але я не маю зараз  де розвернутися зі своїми випіканнями і оформляннями ,тому що моя кухня ще в процесі  реконструкції   :0326:  І коли  буде тому кінець,ще не знаю. :confused:  :girl-th: .

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×