Сусля 4 587 Опубліковано: 23 грудня, 2016 Ингредиенты: вода - 1.5 ловес- 1 склянка морква сушена - 1 склянка ізюм - 0.5 склянки лимон - 1 шт меж або цукор за смаком в мене новий напій, і нам с дочей дуже-дуже сподобався, а чоловік казав - ні! ну і хай йому так Сам відвар вівса не має яскравого смаку, він дуже нейтральний, смак додають добавки і цей раз морква щось йому не сподобалась, а я дуже люблю В мене як раз повно сушеной моркви, так що рецепт прийшовся дуже вдало. Робиться все як і раніш. Овес промити, залити холодною водою, додати сушену моркву, изюм довести до кипіння і дати постояти в теплому місці біля 3-4 години. Потім відвар процідити, додати сік лимона і цукор або мед. Напій вийшов солодкий, духмяний, то ми не додавали ні меду, ні цукру. 5 Vilapo, Natali06, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 23 грудня, 2016 ще одна вівсяна цікавинка від Тані)) запасаємось всі вівсом!!! 1 Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 24 грудня, 2016 тааак, у нас у ховрашків, коморка повна зерняток 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 067 Опубліковано: 24 грудня, 2016 у нас у ховрашків Танюша, а если я не ховрашок, то где брать овес? на рынке, чы дэ? А то уж очень хочется попробовать такие напитки.. 2 Сусля та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 24 грудня, 2016 так, на ринку він точно є, треба тільки знайти те місце.. де він має продаватись мені то легше, чоловік привіз з села, там його повно. 3 Jefry, Алцьона та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 067 Опубліковано: 24 грудня, 2016 Ааааа, ну на рынке я найду ))))а то я думала, что нужен какой то особенный))) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах