Світл@нка 1 569 Опубліковано: 14 січня, 2017 Ингредиенты: свиняча очеревина(підчеревина)-600гпаприка,сіль,перецьчасник-1штчорнослив-15шт Підчеревок добре вимити,а шкірку за допомогою теплої води і твердої частини кухонної губки.Потім обсушуємо паперовим рушничком. змішати сіль,паприку,чорний перець та часник,який потрібно пропустити через часникодавку натираємо наш підчеревок спеціями і часником чорнослив промити і щільно викласти на одну сторону щільно скрутити в рулет і міцною ниткою перев'язати уздовж та поперек загорнути підготовлений рулет у фольгу і залишити маринуватися в холодильнику на 6-8 годин. Розігріти духовку до 200 градусів,помістити підчеревок у скляну форму і туда налити 100-200мл води.Ставимо форму на середню полицю духовки і запікаємо 20-30хв. при 200 градусів з режимом конвекція,потім зменьшуємо до 180 градусів та вимикаємо режим конвекції і запікаємо ще 40-60хв.На прикінці рулет розгорнути для отримання рум'яної скоринки(я знову включаю режим конвекція на 10-15хв).Після необхідно дочекатися повного охолодження і перекласти в холодильник. 8 Kira, Natali06, fronya40 та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 14 січня, 2017 Цікаво, треба буде спробувати 2 Алцьона та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 14 січня, 2017 Светланка, тут надо на овсянку переходить, а ты опять вкуснятину принесла! Свинина и чернослив - беспроиграшный вариант! Я теперь не знаю- с горчицей сделать или с черносливом? А если и то и то? 2 Алцьона та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 14 січня, 2017 В 14.01.2017 в 15:15, inucya сказав: Светланка, тут надо на овсянку переходить, а ты опять вкуснятину принесла! Свинина и чернослив - беспроиграшный вариант! Я теперь не знаю- с горчицей сделать или с черносливом? А если и то и то? спасибо .я делала с разными начинками с курагой,с морковкой и с чесноком,шпинатом.в любом варианте будет смакувати 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 січня, 2017 inucya писав: Я теперь не знаю- с горчицей сделать или с черносливом? А если и то и то? И это правильное решение!!!! Ведь нарезочка должна быть разная и вкусная!!! 1 Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 січня, 2017 Прочитала рецептик и вспомнила фильм "Доярка из Хацапетовки"))) Спасибо, Светик, за вкусный рецептик!! А как мне быть? У меня нет конвекции? А рулет такой надо!! 1 Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 18 січня, 2017 @Алцёна, спасибо .у меня только год духовка с конвекцией.до этого пекла в газовой обычной Электа или в аэрогриле. в газовой-первых 20 мин запекала на max температуре,а потом около 1-1,5 на 150-160 градусов. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 січня, 2017 Спасибо. Буду пробовать! 1 Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах