Jump to content
Світл@нка

Рулет з свинячої очеревини з чорносливом

Recommended Posts

Ингредиенты: свиняча очеревина(підчеревина)-600г
паприка,сіль,перець
часник-1шт
чорнослив-15шт

post-10-0-24297400-1484389487_thumb.jpg

 

Підчеревок добре вимити,а шкірку за допомогою теплої води і твердої частини кухонної губки.Потім обсушуємо паперовим рушничком.

gallery_77_927_128153.jpg

змішати сіль,паприку,чорний перець та часник,який потрібно пропустити через часникодавку

gallery_77_927_365839.jpg

натираємо наш підчеревок спеціями і часником

gallery_77_927_139805.jpg

чорнослив промити і щільно викласти на одну сторону

gallery_77_927_241938.jpg

щільно скрутити в рулет і  міцною  ниткою перев'язати уздовж та поперек

gallery_77_927_136276.jpg

загорнути підготовлений рулет у фольгу і залишити маринуватися в холодильнику на 6-8 годин.

gallery_77_927_302973.jpg

Розігріти духовку до 200 градусів,помістити підчеревок у скляну форму і туда налити 100-200мл води.Ставимо форму на середню полицю духовки і запікаємо 20-30хв. при 200 градусів з режимом конвекція,потім зменьшуємо до 180 градусів та вимикаємо режим конвекції і запікаємо ще 40-60хв.На прикінці рулет розгорнути для отримання рум'яної скоринки(я знову включаю режим конвекція на 10-15хв).Після необхідно дочекатися повного охолодження і перекласти в холодильник.

gallery_77_927_341481.jpg

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Светланка, тут надо на овсянку переходить, а ты опять вкуснятину принесла! Свинина и чернослив - беспроиграшный вариант!

Я теперь не знаю- с горчицей сделать или с черносливом? А если и то и то?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Светланка, тут надо на овсянку переходить, а ты опять вкуснятину принесла! Свинина и чернослив - беспроиграшный вариант!

Я теперь не знаю- с горчицей сделать или с черносливом? А если и то и то?

спасибо :smile: .я делала с разными начинками с курагой,с морковкой и с чесноком,шпинатом.в любом варианте будет смакувати :smilie_essen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Я теперь не знаю- с горчицей сделать или с черносливом? А если и то и то?

И это правильное решение!!!! Ведь нарезочка должна быть разная и вкусная!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Прочитала рецептик и вспомнила фильм "Доярка из Хацапетовки"))) Спасибо, Светик, за вкусный рецептик!!

А как мне быть? У меня нет конвекции? А рулет такой надо!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Алцёна,

спасибо :flowerss: .у меня только год духовка с конвекцией.до этого пекла в газовой обычной Электа или в аэрогриле. в газовой-первых 20 мин запекала на max температуре,а потом около 1-1,5 на 150-160 градусов.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×