Перейти до вмісту
Светл@нка

Рулет з свинячої очеревини з чорносливом

Recommended Posts

Ингредиенты: свиняча очеревина(підчеревина)-600г
паприка,сіль,перець
часник-1шт
чорнослив-15шт

post-10-0-24297400-1484389487_thumb.jpg

 

Підчеревок добре вимити,а шкірку за допомогою теплої води і твердої частини кухонної губки.Потім обсушуємо паперовим рушничком.

gallery_77_927_128153.jpg

змішати сіль,паприку,чорний перець та часник,який потрібно пропустити через часникодавку

gallery_77_927_365839.jpg

натираємо наш підчеревок спеціями і часником

gallery_77_927_139805.jpg

чорнослив промити і щільно викласти на одну сторону

gallery_77_927_241938.jpg

щільно скрутити в рулет і  міцною  ниткою перев'язати уздовж та поперек

gallery_77_927_136276.jpg

загорнути підготовлений рулет у фольгу і залишити маринуватися в холодильнику на 6-8 годин.

gallery_77_927_302973.jpg

Розігріти духовку до 200 градусів,помістити підчеревок у скляну форму і туда налити 100-200мл води.Ставимо форму на середню полицю духовки і запікаємо 20-30хв. при 200 градусів з режимом конвекція,потім зменьшуємо до 180 градусів та вимикаємо режим конвекції і запікаємо ще 40-60хв.На прикінці рулет розгорнути для отримання рум'яної скоринки(я знову включаю режим конвекція на 10-15хв).Після необхідно дочекатися повного охолодження і перекласти в холодильник.

gallery_77_927_341481.jpg

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Светланка, тут надо на овсянку переходить, а ты опять вкуснятину принесла! Свинина и чернослив - беспроиграшный вариант!

Я теперь не знаю- с горчицей сделать или с черносливом? А если и то и то?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Светланка, тут надо на овсянку переходить, а ты опять вкуснятину принесла! Свинина и чернослив - беспроиграшный вариант!

Я теперь не знаю- с горчицей сделать или с черносливом? А если и то и то?

спасибо :smile: .я делала с разными начинками с курагой,с морковкой и с чесноком,шпинатом.в любом варианте будет смакувати :smilie_essen:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 

 

Я теперь не знаю- с горчицей сделать или с черносливом? А если и то и то?

И это правильное решение!!!! Ведь нарезочка должна быть разная и вкусная!!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Прочитала рецептик и вспомнила фильм "Доярка из Хацапетовки"))) Спасибо, Светик, за вкусный рецептик!!

А как мне быть? У меня нет конвекции? А рулет такой надо!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@Алцёна,

спасибо :flowerss: .у меня только год духовка с конвекцией.до этого пекла в газовой обычной Электа или в аэрогриле. в газовой-первых 20 мин запекала на max температуре,а потом около 1-1,5 на 150-160 градусов.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×