Jump to content
Sign in to follow this  
Grypana

Путасу на подушці

Recommended Posts

Ингредиенты:

путасу - 300-500 г

цибуля - 1-2 шт

морква - 1 шт

олія рослинна

майонез

сіль, 

перець

post-10-0-53358600-1485738241.jpg

 

Спосіб приготування

 

Замість путасу можна взяти хек, мінтай. Нам потрібне філе. 

Рибку почистити, видалити хребет.  Приправити спеціями, підсолить. Підсмажити трохи до прозорості цибулю, нарізану на півкільця. Окремо трохи підсмажити нарізану моркву. 

 

Примітки

 

Я робила в мультіварці, але можна й в духовці. Викласти першим шаром цибульку, потім скласти шар путасу,  потім накрити морквою. І всю цю красу залити майонезом.  Я зробила негустий майонез від Джу http://mooka.com.ua/topic/342-majonez-na-sukhom-moloke-bez-iaitc/  
В мультіварці запікала на Випічці. 

 

Дуже смачна рибка! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

рибка на овочевої подушці, це смакота  :0_8e0d2_28d964f1_S: , аж захотілося :vkusno 1: , треба за рибкою збігати.. може завтра, сьогодні вже прийшла з мандрів , подаруночків накупувала :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×