Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 29 квітня, 2017 Ингредиенты: Кефір - 0,5 лМанна крупа - 2 скл. Масло вершкове (топлене) - 100гЦукор - 1 скл.Сода - 0,5 ч.л. Какао - 2 ст.л. Склянка на 250мл Спосіб приготування Кефір з'єднати з содою, перемішати. Додати розтоплене масло, цукор, манну крупу і какао (просіяти, щоб не було грудочок). Все це добре вимішати і залишити на 30 хв. У цей час можна займатися іншими справами, а через пів години вилити тісто в змащену форму, розрівняти і в духовку. Випікати 35 хв. за температури 180 градусів. Примітки Все робиться швидко і легко. Моїм дівчатам подобається його пекти,тому що не складно і виходить смачно. Мені манник засолодкий, тому можна цукру дати ¾ склянки. Готуйте на здоровя і смакуйте із задоволенням. https://www.youtube.com/watch?v=VepbI8Qhnpw&t=50s 5 Юлькин, nestr, valuhka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 30 квітня, 2017 Оксаночка, с утра поставила молочко скисать, так что завтра планирую приготовить манник. :vkusno 1: Попробую испечь в мультиварке. Спасибо тебе и юным хозяюшкам за рецепт! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 3 травня, 2017 Оксано, передавай своїм дівчатам за рецепт! Швидко і смачно! :vkusno 1: Тільки я наступного разу ще ягід додам у тісто. Тоді вже й сфотографую, а то вчора не встигла. 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 4 травня, 2017 Попробую испечь в мультиварке. Я пекла в Декс 65 десь 1год.10хв. Манник в мультиварці вологіший ніж печений в духовці. Спасибо тебе и юным хозяюшкам за рецепт! Наталь,дякуємо! А якщо ще й рецепт буде в нагоді,то моїм дівчатам буде дуже приємно. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 4 травня, 2017 Оксано, передавай своїм дівчатам за рецепт! Швидко і смачно! Обов'язково передам,дякую!!! Приїде Ніна з відпочинку, тоді щось ще приготують,а то Уляська сама не дуже вже хоче. Тільки я наступного разу ще ягід додам у тісто. Я добавляла цукати,як пекла в мультиварці. Інна,а ти де пекла? Мені в духовці сухіший і розсипчастий(якщо так можна описати цю крихкість). 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 13 травня, 2017 Оксана, извини, что пропустила твой вопрос. Сейчас редко на форум захожу (( Пекла в духовке. 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах