Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Ингредиенты:

Бекон та грудинка

Сіль та перець до смаку

Червоний  болгарський перець

Маринований горошок (можна свіжий)

Зелена цибуля, шпинат, базилік 

М'який сир

Яйцо - 8-9 шт.

Тверд. сир типу пармезан

 

 

post-3928-0-59559000-1496046825.jpg

 

Спосіб приготування
 
Нарізаємо бекон та грудинку і ставим обсмажуватись. Сіль та перець до смаку. Далі нарізаємо соломкою червоний  болгарський перець. І також обсмажуємо з беконом. Далі добавляємо маринований горошок (можна свіжий). 
Далі нарізаємо зелену цибулю, шпинат, базилік і все добавляємо на сковорідку. Пасируємо. 
Добавляємо на сковорідку скибочками м'який сир.
Збиваємо 8-9 яєць, 50 грам твердого сиру типу пармезан, сіль перець до смаку.
Заливаємо все що на сковорідці збитими яйцями. Даємо пару хвилин, щоб яйця прихватились, посипаємо тертим твердим сиром і перкладаємо в духовку на 5-7 хв під 180 градусів. Фрітата готова!
 
Смачного!
 

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Дуже смачно!! Щось подібне робила, але без духовки і без м"ясного))

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти

×