Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 2 серпня, 2017 Ингредиенты: Борошно - 250гКакао - 40гМасло вершкове - 140гЦукрова пудра - 120Былий шоколад - 1 плитка Спосіб приготування Збити масло з пудрою до пухкого, білого крему. По одному додати жовтки і продовжити збивати. Додати просіяне борошно з какао і руками замісити тісто. Поставити тісто на годину в холодильник. Дістати тісто з холодильника, тонко розкатати та вирізати кружечки. На серединку кружечка покласти квадратик білого шоколаду, накрити другим кружечком, придавити з усіх сторін виделкою. Випікати печиво 12-14 хвилин (не довше, печиво має бути м’яким, а не сухим) у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці. Печиво оригінальне і дуже смачне!!! https://www.youtube.com/watch?v=2sKDuvXHZGk 6 fronya40, Natali06, Сусля та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 951 Опубліковано: 2 серпня, 2017 @Уляна-ляна - Оксаночка, спасибо за рецептик! Просто, без особых хлопот, но оригинально на выходе. Обязательно попробую сделать, пусть только жара чуток спадет, а то к плите подходить страшно. Оксан, а разрыхлитель в тесто не надо? 2 fronya40 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 2 серпня, 2017 Так,дійсно,рецепт простенький,та печиво смачне,особливо,для тих ,хто полюбляє все шоколадне. От тільки я братиму іншим разом шоколад звичайний ,а не пористий. Інна,розпушувач не потрібний. 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 2 серпня, 2017 @Уляна-ляна, дуже апетитне печиво! Фото чудовI:) 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 3 серпня, 2017 Дякую,печиво дуже смачне! Приготуйте,я думаю,що не пожалкуєте. 1 Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nastya1997 0 Опубліковано: 10 серпня, 2017 Соглашусь с вами, действительно печенье бесподобное. Я часто готовлю печенье с шоколадной крошкой, оно получается такое же насыщенно-шоколадное, как и у Вас. Вот рецепт: 1)Смешать мягкое сливочное масло, сахарный песок, яйца, соль и ванильный экстракт. 2)Добавить муку с содой. 3)Замесить тесто. 4)Добавить шоколадные чипсы (можно заменить рубленым шоколадом) и перемешать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 951 Опубліковано: 31 серпня, 2017 Оксаночко, зробила я сьогодні це печиво! Дуже-дуже смачно! :vkusno 1: Я взагалі - фанат шоколадний, тому цей рецепт - саме для мене! Тільки я, роззява, замість жовтків повністю два яйця бухнула в тісто , та на смак це не вплинуло аж ніяк. P.S. Додай жовтки до списку продуктів, будь ласка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах