Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 2 серпня, 2017 Ингредиенты: Сметана -200 г. Цукор -200 г. яйця курячі -2 шт. олія -100 г. борошно пшеничне- 400 г. розпушувач тіста -20 г. смородина чорна -100 г Спосіб приготування З’єднати яйця, цукор, сметану, олію. Добре розтерти чи збити міксером. Додати борошно, просіяне з розпушувачем. Вмішати смородину. Розкласти у змащені форми. Випікати (якщо в духовці,то 25 хвилин при 200*С.) На відео дівчата готували подвійну порцію,а в рецепті подано інгредієнти на одну. https://www.youtube.com/watch?v=shSTL-6dEyc&t=16s Смачного! 6 УкраІнка, Natali06, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 2 серпня, 2017 Оксаночко!!! Що ж ти робиш??)))) я ще від тарталетниці не відійшла , а тут нова дивоштукенція!!! Та ще ще й така класна!!! Оксаночко, а скажи но, а якщо випікати без наповнювача, то потім можна іх чимось наповнити? Ну ісзвісно дякую, Ніночці та Улянці і іхній мамусі , за чудовий рецепт і відео! 2 Алцьона та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 5 серпня, 2017 Щиро дякую! І мої дівчатка раді похвалі! Вони люблять випікати такі кейк-попси і донати і сосиски в тісті. Для них це цікаво та швидко . Наташ,ми не пробували пекти так,щоб потім начиняти чимось,то не знаю. Але можна проекспериментувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах