Akvarel 861 Опубліковано: 30 серпня, 2017 Ингредиенты: Помідори 10кгЦукор 1кгСіль 6ст лПерець чорний мелений 1ст лПаприка 1ст лКориця 0,5 ч лГвоздика 5-6 бутонівПерець духм'яний мелений 0,5 ч лОцет яблучний 1склянкаКрохмаль 3-4ст лЧасник 1головка Кетчуп за цим рецептом закручую вже 5років. Закручую три порції. Макарони з ним обожнюють діти і називать його Кетчупурек. Крім того кидаю пару ложок коли готую борщ, а також дуже любимо тушене м'яско з додаванням цього кетчупу.Отже, помідори помити (я ще вимочую годину,щоб зменшити кількість нітратів) і пропустити разом з часником через мясорубку. Додати інші інградієнти крім крохмалю. Все перемішати та варити дві години після закипання. Я варю на розсікачі вогню і час від часу помішую, оскільки може пригорати.Потім, щоб отримати однорідну консистенцію перебиваю блендером та відбираю літру кетчупу. Даю остити та додаю крохмаль. Знову пробиваю блендером, щоб не утворилися грудочки кромалю. Виливаю до решти кетчупу, гарно перемішую та варю ще 5хв. Розливаю у півлітрові банки. Стерелізую 20хв.Смачного !!! 11 УкраІнка, lissaKi, Twist та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 31 серпня, 2017 Галочка, дякую за рецептик! дуже своэчасно 4 Уляна-ляна, Алцьона, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 31 серпня, 2017 Ой,і правда,рецепт на часі! Дякую,маю бажання скористатись! Ми теж таке любимо посмакувати! 3 Akvarel, fronya40 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 31 серпня, 2017 Прошу дівчульки :) Спробуйте, виходить смачний лагідний кетчуп, майже як з магазину. 5 fronya40, Алцьона, Уляна-ляна та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 31 серпня, 2017 Галочко, а крохмаль картопляний чи кукурудзяний? Чи різниці немає? 2 fronya40 та Akvarel reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 31 серпня, 2017 Я даб картопляний. Кукурудзяний не пробувала, тому нічого сказати не можу. 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах