Akvarel 863 Опубліковано: 15 вересня, 2017 Ингредиенты: Помідори 1кгЦибуля 2штОлія для смаженняОцет яблучний 2ч лЦукор 50гГірчичний порошок 10гГотова гірчиця 25гЧорний перецьДухм'яний перецьСіль Помідори помити та порізати дольками. Цибулю порізати кубіками та спасерувати на олії. Додати до помідорів та зварити до готовності. Додати всі інградієнти, збити блендером в однорідну масу та проварити ще 5хв. Розкласти в банки, стерелізувати 10хв.Схожу гірчицю ми купляли в Польщі. Більше схожа на соус ніж на класичну гірчицю. Я додавала готову гірчицю американську. Хто любить гостріше то можна додати козацьку.Смачного!!! 11 спокусницЯ, LLika, УкраІнка та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LLika 1 283 Опубліковано: 20 вересня, 2017 Прикольна, хочу я вам сказати, штучка получилась. Я так гарненько салом з томатною гірчичкою повечеряла . Зробила півпорції на пробу і дуже сподобався цей соус. Але для пікантності я додала мелений червоний перець, бо чогось мені не вистачало для завершення смаку. Дуже дякую, Галка @Akvarel, за рецепт. Завтра куплю помідорчиків і повну порцію забабахкаю. 3 Natali06, УкраІнка та Akvarel reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 863 Опубліковано: 25 вересня, 2017 Анжела, спасибі за фотозвіт :). Рада, що вам сподобалося. Мені теж гостроти не хватає, але мої діти різні соуси можуть ложками їсти, то заради них і робила не гостре. 1 LLika reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах