Toxa 1 697 Опубліковано: 2 червня, 2019 6 3 lissaKi, Kira, УкраІнка та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 2 червня, 2019 Шикарно! Весь ролик смотрела с улыбкой. Такие ребята позитивные! 2 Toxa та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 4 червня, 2019 В 02.06.2019 в 20:33, УкраИнка сказал: Шикарно! Весь ролик смотрела с улыбкой. Такие ребята позитивные! И я))) Спасибо за науку!! Круто!!! Я обязательно так научусь!!!! Пусть придется сделать хоть сотню пиЦЦ, но я осилю тот бортик))) 3 УкраІнка, Toxa та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 5 червня, 2019 И мне ролик очень понравился, формовка очень интересная, начинка!!! Буду тренироваться вместе с Аллусей, тоже такую хочу!!! 3 Toxa, Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 8 липня, 2019 Дошла очередь просмотрел ролик.Шедевр. Ну и кроме того - я много для себя узнала нового как делать пиццу. И сделала вчера . Отлично! 2 inucya та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах