fronya40 15 924 Опубліковано: 2 червня, 2014 маргарин 250 граммсахар 1 стаканяйца 2 штукимука 2 стаканасметана 65 граммсода 1/2 чайн.луксус 1 ч.л Маргарин или сливочное масло растопить, всыпать сахар, сметану, яйца, размешать, соду погасить уксусом, муку и хорошо вымешать ложкой.Выкладывать по 1 ложке и выпекать в электровафельнице для бельгийских вафель. 4 valuhka, Юлькин, IRR та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlanaur 644 Опубліковано: 18 січня, 2015 Танюша, спасибо за рецептик! Вкусненькие вафли получились, умяли в миг. Рецепт в копилочку положила. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 18 січня, 2015 @Svetlanaur,спасибо!! Я знала,что тебе понравится 1 Svetlanaur reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 18 січня, 2017 (змінено) Танюш,несу пасібку за рецепт вафельок. Мої малі кулінарки їх спекли ! Смачні!!! :vkusno 1: .Не знаю,чи вони мають бути такі розсипчасті,а чи то мої господиньки що в рецепті нахімічили може забагато маргарину дали?). На другий день залишилось половинка вафлі,то теж була хрумкою. Клас! Мені сподобались! Тань,а тісто має бути густим? Я тільки на відео побачила його консистенцію,тому і сумнів закрався,що мої дівчатка щось не так зробили.Так,чи не так,але вафлі-супер! Змінено 18 січня, 2017 користувачем Уляна-ляна 4 fronya40, Фрезия, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 19 січня, 2017 @Уляна-ляна,Оксана тесто густое, когда маргарин застывает. Сегодня пекла эти класснючие вафельки, так вот начинала печь с жидким тестом, а заканчивала "стоячим" в ложке тестом. Так что твоя детвора все сделала правильно. А у меня первая партия получилась в виде кусочков и крошек (действительно очень рассыпчатые вафли :vkusno 1: ) А я не смазала панельки (одного раза в начале оказалось бы достаточно) А вот следующие партии получились как надо. У меня они сразу очень мягкие получались (прям как оладушки), а остывая получились чудесные песочные вафли Танюшка, спасибо тебе за классные вафли! Как я понимаю твою маму,на сегодняшний день и мне они тоже больше других нравятся 2 fronya40 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 19 січня, 2017 Спасибо,девочки! Вафельки эти очень вкусные,я знаю. 2 valuhka та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 19 січня, 2017 У меня они сразу очень мягкие получались (прям как оладушки), а остывая получились чудесные песочные вафли Мої дівчата теж саме казали.Одним словом-смакота!!! 2 valuhka та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 19 січня, 2017 Клянусь,а чего они светлые получились? У меня они зажаренные были. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 20 січня, 2017 У меня тоже получились потемней, видно детвора боялась передержать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах