Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

110 г цукрової пудри
15 г борошна
125 г мигдального борошна ( або з інших горіхів)
80 г вершкового масла
125 г яєць ( приблизно 2,5 шт)
50 г цукатів

додатково:
200 г цукрової пудри
35 г апельсинового соку


1460898234_1.jpg

 

Просіяти цукрову пудру і борошно в чашу міксера. Додати мигдальне борошно ( можна самому змолоти будь-які горіхи), перемішати.
Масло розтопити і охолодити.
До борошна додати яйця і вимішати блендером до однорідної маси, поступово долити масло, додати цукати.
Викладати у маленькі форми до випічки, можна використати паперові капсули на кекси, заповнювати майже до верху, оскільки тісто не піднімається.
Пекти при 160 * приблизно 20 хв, до сухої шпажки.
200 гр цукрової пудри розтерти з 35 г апельсинового соку ( я використала мандариновий) і покрити глазур"ю охолоджені кекси .
Смачного)

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Бог мой,какое название- МУАЛЬО!!!! А фото! сразу хочется его попробовать! вообщем одни восклицательные знаки!

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
56 минут назад, yana сказал:

маленькі форми до випічки

а тут я так поняла ж не маленькая форма? это ж муальо?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×