yana 7 Опубліковано: 20 листопада, 2019 Ингредиенты: 110 г цукрової пудри 15 г борошна 125 г мигдального борошна ( або з інших горіхів) 80 г вершкового масла 125 г яєць ( приблизно 2,5 шт) 50 г цукатів додатково: 200 г цукрової пудри 35 г апельсинового соку Просіяти цукрову пудру і борошно в чашу міксера. Додати мигдальне борошно ( можна самому змолоти будь-які горіхи), перемішати. Масло розтопити і охолодити. До борошна додати яйця і вимішати блендером до однорідної маси, поступово долити масло, додати цукати. Викладати у маленькі форми до випічки, можна використати паперові капсули на кекси, заповнювати майже до верху, оскільки тісто не піднімається. Пекти при 160 * приблизно 20 хв, до сухої шпажки. 200 гр цукрової пудри розтерти з 35 г апельсинового соку ( я використала мандариновий) і покрити глазур"ю охолоджені кекси . Смачного) 4 2 Ирина Шляховая, N@T@, lissaKi та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 20 листопада, 2019 Бог мой,какое название- МУАЛЬО!!!! А фото! сразу хочется его попробовать! вообщем одни восклицательные знаки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 20 листопада, 2019 56 минут назад, yana сказал: маленькі форми до випічки а тут я так поняла ж не маленькая форма? это ж муальо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина Шляховая 244 Опубліковано: 24 листопада, 2019 Какая прелесть это муальо! Надо будет испечь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах