Jump to content

Recommended Posts

Ингредиенты:

110 г цукрової пудри
15 г борошна
125 г мигдального борошна ( або з інших горіхів)
80 г вершкового масла
125 г яєць ( приблизно 2,5 шт)
50 г цукатів

додатково:
200 г цукрової пудри
35 г апельсинового соку


1460898234_1.jpg

 

Просіяти цукрову пудру і борошно в чашу міксера. Додати мигдальне борошно ( можна самому змолоти будь-які горіхи), перемішати.
Масло розтопити і охолодити.
До борошна додати яйця і вимішати блендером до однорідної маси, поступово долити масло, додати цукати.
Викладати у маленькі форми до випічки, можна використати паперові капсули на кекси, заповнювати майже до верху, оскільки тісто не піднімається.
Пекти при 160 * приблизно 20 хв, до сухої шпажки.
200 гр цукрової пудри розтерти з 35 г апельсинового соку ( я використала мандариновий) і покрити глазур"ю охолоджені кекси .
Смачного)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Бог мой,какое название- МУАЛЬО!!!! А фото! сразу хочется его попробовать! вообщем одни восклицательные знаки!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
56 минут назад, yana сказал:

маленькі форми до випічки

а тут я так поняла ж не маленькая форма? это ж муальо?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×