ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 1 червня, 2020 Хочу вам запропонувати знайомство з продукцією Greenway. Сама користуюся і дуже задоволена. Можете в мене замовити, те що прийдеться до душі,або де інде замовити на просторах інтернету купа є оголошень. А можете написати мені в Instagram- @greenwayfrankivs,Viber,Telegram чи зателефонувати +380502125226 і я допоможу зареєструватися для можливості більших закупок для вашої вигоди. Отже розповім про своє знайомство з серветочками Greenway.Побачила в товаришки дома у використанні серветочку Absolute. Серветка для миття посуду,подруга нахвалювала,я трошки скептично ставлюся до всякої реклами,але товаришка каже,візьми собі і спробуй,не такі вже великі кошти 108 грн,але ти купиш і прослужить набагато довше ніж губка звичайна. Послухала я її і купила,почала нею користуватися,спочатку важко було звикнути,що то не губка об"ємна,але пару днів і все пройшло.Відмиває дуже гарно і скажу чесно дуже рідко користуюся обезжирювачем,хіба дуже масна пательня від колет.Вирішила спробувати інші серветки,і вони стали моїми фаворитами у користуванні.Тому раджу і вам спробувати. 4 УкраІнка, lana19, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 930 Опубліковано: 1 червня, 2020 Ой,я ж накупила цих серветок,вірніше моя донька. Так,це фантастика. Моя онука приїхала гостювати і поставила мені плям на новому дивані. І все відтерлосся без хімії. І посуду гарно миє,просто серветкою і водою. 3 inucya, ГалинкаМалинка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 1 червня, 2020 Дякую Танічка 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах