My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 18 липня, 2022 Ингредиенты: огірки свіжі 100 г солі 5 зубчиків часнику 1 л води зонтики кропу листя : смородини (5 шт) хрону (1 шт), дубу (5шт) вишні(5 шт) корінь хрону 2 шт Метод Промити гарно огірки, підібрати сорт який можна квасити. Підготувати для квашення такі інгредієнти: очистити часник, промити зонтики кропу, листя вишні, смородини, дубу, хрону. Очистити й промити корінь хрону. Беремо 3-х літровий бутель(я обов’язково його стерилізую), на дно кладемо зонтик, листя всі види, коріння хрону та часник. Накладаємо огірки, гарно втрамбовуємо. Окремо у ківшик набираємо воду (1 л), ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, далі додаємо сіль, перемішуємо, щоб сіль розчинилась. Заливаємо рідину в бутиль на огірки, закриваємо кришкою. Даємо охолонути й ставимо в холодне місце для зберігання. Огірки можна коштувати, коли вони вже вистояться в жовтні, листопаді. Смачні, хрумкі квашені огірки готові) Процес приготування у відео рецепті: 1 1 Олька та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах