My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 26 липня, 2022 Ингредиенты: 2 кг очищених від кісточок слив 200 г часнику 3 шт гіркого перцю 200 г цукру 2 ст.л. солі 2 ст.л. томатної пасти Вихід соусу - 2 літри Метод - Промити та обсушити сливи. Вийняти кісточки з кожної сливи. - Очистити часник від шкірочки. - Гострий перець, відрізати хвостики. - Перемолоти на м’ясорубку сливи, часник та перець. Перекласти все у каструлю в якій будете варити соус. Додати цукор, сіль, томатну пасту. Все гарно перемішати. - Поставити на вогонь, довести до кипіння і проварити 20 хвилин. Періодично помішуйте, щоб не пригоріло. - Стерилізуємо баночки та кришечками(соус я консервую у 0,2л або максимум 0,5л ). Розливаєм соус гарячим по баночкам і закатуємо кришечками. Перевертаємо вверх дном, укутуємо ковдрою й залишаємо охолоджуватись. Далі виносимо у холод на подальше зберігання. Вихід з порції 2 л соусу) 1 1 Natali06 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах