My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 29 серпня, 2022 Ингредиенты: 3 шт баклажан середнього розміру 4 шт солодкого перцю 1 шт цибуля середнього розміру 4 шт помідори середнього розміру 3 ст.л. олії 4 шт зубчики часнику сіль до смаку фольга або пергамент Метод - Підготуємо овочі: промиваємо та просушуємо їх. Баклажани та перець викладаємо на протвінь застелений пергаментом або фольгою. На баклажанах зрізаємо кінчики і з обох боків робимо надрізи не глибокі. Перець кладемо цілим не очищуємо, змащуємо олією. Розігріваємо духовку на 220 градусів та запікаємо овочі: баклажани -45 хвилин, перець – 35 хвилин. Коли овочі будуть готові, хай трішки охолонуть, далі з них треба зняти шкірочку, в перця очистити від насіння. Овочі нарізати на кубики, скласти у мисці де буде ікра - Для рецепту з помідорів потрібно зняти шкірочку, для цього, на ньому робимо навхрест надрізи, кладемо у миску, заливаємо окропом. І залишаємо на 20 секунд. Далі виймаємо , і ножем знімаємо шкірочку. Потім натираємо на крупній терці, і викладаємо до нарізаних овочів. - Цибулю очищаємо і нарізаємо кубиком, теж додаємо до нарізаних овочів. - Далі до овочів додаємо видавлений часник, сіль, олію. Перемішуємо все гарно. Ікра з баклажанів і запечених овочів готова) 2 Олька та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах