My Ukraine Cook 177 Опубліковано: 21 вересня, 2022 Ингредиенты: 3 шт баклажан 3 шт відварених яєць 1 шт цибуля 2-3 шт. помідори зелень за смаком 3 ст.л майонезу 50 мл олії 3 зубчики часнику для маринаду: 125 мл води прокип'яченої 35 мл оцет 1 ст.л цукру 1 ч.л солі Метод - маринуємо цибулю: в мисці з’єднуємо воду+оцет+цукор+сіль, перемішуємо вінчиком, ріжемо тонкими півкільцями цибулю. Викладаємо цибулю до маринаду й залишаємо маринуватися на 15 хвилин. Коли вона промаринується, віджати її руками й викласти до миски в якій будете готувати салат. - відварюємо та охолоджуємо яйця - миємо баклажани, нарізаємо соломкою, солимо і залишаємо на 20 хвилин, щоб зійшла гіркота. - Нарізаємо соломкою відварені яйця та помідори. Часник та зелень нарізаємо дрібно. Все викладаємо до маринованої цибулі. - Нагріваємо сковороду, наливаємо олію без запаху. Віджимаємо баклажани й викладаємо на сковороду, обсмажуємо 5-7 хвилин, не забуваємо помішувати. - Баклажани помістити в миску, щоб вони повністю охололи. Потім їх додати до порізаних варених яєць, помідорів та маринованої цибулі. - До салату додати майонез(за смаком досолити, якщо потрібно). Ретельно перемішати й подавати до вашого столу. Процес приготування у відеорецепті: 2 Олька та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах