Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Салат з баклажанів Осінь

Recommended Posts

Ингредиенты:

3 шт баклажан
3 шт відварених яєць
1 шт цибуля
2-3 шт. помідори
зелень за смаком
3 ст.л майонезу
50 мл олії
3 зубчики часнику
для маринаду:
125 мл води прокип'яченої
35 мл оцет
1 ст.л цукру
1 ч.л солі

зображення_viber_2022-09-21_10-34-41-110.jpg

 

Метод

- маринуємо цибулю: в мисці з’єднуємо воду+оцет+цукор+сіль, перемішуємо вінчиком, ріжемо тонкими півкільцями цибулю. Викладаємо цибулю до маринаду й залишаємо маринуватися на 15 хвилин. Коли вона промаринується, віджати її руками й викласти до миски в якій будете готувати салат.
- відварюємо та охолоджуємо яйця
- миємо баклажани, нарізаємо соломкою, солимо і залишаємо на 20 хвилин, щоб зійшла гіркота.
- Нарізаємо соломкою відварені яйця та помідори. Часник та зелень нарізаємо дрібно. Все викладаємо до маринованої цибулі.
- Нагріваємо сковороду, наливаємо олію без запаху. Віджимаємо баклажани й викладаємо на сковороду, обсмажуємо 5-7 хвилин, не забуваємо помішувати.
- Баклажани помістити в миску, щоб вони повністю охололи. Потім їх додати до порізаних варених яєць, помідорів та маринованої цибулі.
- До салату додати майонез(за смаком досолити, якщо потрібно). Ретельно перемішати й подавати до вашого столу.
Процес приготування у відеорецепті:

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×