My Ukraine Cook 179 Опубліковано: 22 вересня, 2022 Ингредиенты: 2,5 л води 600 г картоплі очищеної 150 г моркви 1 шт середньої цибулини 1 шт солодкий перець 700 г очищених шампіньйонів зелень 3 шт плавлених сирків 200 мл вершків 15% 50 г вершкового масла 2 зубчики часнику спеції до свого смаку: сіль, перець Метод - Наливаємо воду в каструлю(2,5 л), ставимо на вогонь і доводимо до кипіння - Нарізаємо очищену картоплю та моркву на невеликі шматочки. Разом з очищеною цибулею кладемо порізані овочі у кип’ячу воду коли вона закипить і варимо до готовності. Приблизно 20 хвилин. - Очищаємо і нарізаємо гриби, спочатку навпіл, тоді слайсами. Також нарізаємо на дрібні шматочки плавлений сир, часник, зелень. Готуємо засмажку: Розігріваємо сковорідку, кладемо нарізані гриби. Просмажуємо помішуючи, поки з грибів не випарується волога. Далі додаємо масло, продовжуємо просмажувати до золотистого кольору. Це приблизно 5 хвилин. Потім додаємо плавлений сирок, помішуючи просмажуємо 2 хвилини. Далі наливаємо вершки, зелень, часник та спеції. Помішуючи протушкуємо ще пару хвилин. Знімаємо засмажку з вогню і додаємо до овочів які вже відварились. - Суп ще потрібно проварити все разом, 5 хвилин. Знімаємо з вогню і подаємо до столу. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 312 Опубліковано: 22 вересня, 2022 -my-ukraine-cook, яка смакота!!! треба обов‘язково спробувати) дякую за рецепт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах