Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Суп вершковий з грибами

Recommended Posts

Ингредиенты:

2,5 л води
600 г картоплі очищеної
150 г моркви
1 шт середньої цибулини
1 шт солодкий перець
700 г очищених шампіньйонів
зелень
3 шт плавлених сирків
200 мл вершків 15%
50 г вершкового масла
2 зубчики часнику
спеції до свого смаку: сіль, перець
 

зображення_viber_2022-09-22_10-03-16-975.jpg

Метод

 

- Наливаємо воду в каструлю(2,5 л), ставимо на вогонь і доводимо до кипіння
- Нарізаємо очищену картоплю та моркву на невеликі шматочки. Разом з очищеною цибулею кладемо порізані овочі у кип’ячу воду коли вона закипить і варимо до готовності. Приблизно 20 хвилин.
- Очищаємо і нарізаємо гриби, спочатку навпіл, тоді слайсами. Також нарізаємо на дрібні шматочки плавлений сир, часник, зелень. Готуємо засмажку: Розігріваємо сковорідку, кладемо нарізані гриби. Просмажуємо помішуючи, поки з грибів не випарується волога. Далі додаємо масло, продовжуємо просмажувати до золотистого кольору. Це приблизно 5 хвилин. Потім додаємо плавлений сирок, помішуючи просмажуємо 2 хвилини. Далі наливаємо вершки, зелень, часник та спеції. Помішуючи протушкуємо ще пару хвилин. Знімаємо засмажку з вогню і додаємо до овочів які вже відварились.
- Суп ще потрібно проварити все разом, 5 хвилин. Знімаємо з вогню і подаємо до столу.

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

-my-ukraine-cook, яка смакота!!! :vkusno1:треба обов‘язково спробувати) дякую за рецепт!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×