Jump to content
Sign in to follow this  
My Ukraine Cook

Гриби смажені з часником

Recommended Posts

Ингредиенты:

500 г шампіньйонів
30 мл олії
50 г вершкового масла
2 зубчика часнику
сіль, перець до смаку
зелень
 

зображення_viber_2022-10-17_11-40-57-261.jpg

 

Метод

 

- Очистити гриби від шкірочки, якщо вони великі за розміром перерізати навпіл
- Часник і зелень порізати дрібно
- Розігріваємо сковорідку виливаємо олію та кладемо масло, нагріваємо до моменту поки масло не розтане. Додаємо гриби й обсмажуємо на середньому вогні до золотистого кольору постійно помішуючи (приблизно 15 хвилин). Далі додаємо сіль, перець до смаку, обсмажуємо 1 хвилину. Потім додаємо зелень та часник обсмажуємо ще 1 хвилину і знімаємо з вогню.
- Смажені гриби з часником готові можна подавати до столу)
Процес приготування у відеорецепті:

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×