Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Гриби смажені з часником

Recommended Posts

Ингредиенты:

500 г шампіньйонів
30 мл олії
50 г вершкового масла
2 зубчика часнику
сіль, перець до смаку
зелень
 

зображення_viber_2022-10-17_11-40-57-261.jpg

 

Метод

 

- Очистити гриби від шкірочки, якщо вони великі за розміром перерізати навпіл
- Часник і зелень порізати дрібно
- Розігріваємо сковорідку виливаємо олію та кладемо масло, нагріваємо до моменту поки масло не розтане. Додаємо гриби й обсмажуємо на середньому вогні до золотистого кольору постійно помішуючи (приблизно 15 хвилин). Далі додаємо сіль, перець до смаку, обсмажуємо 1 хвилину. Потім додаємо зелень та часник обсмажуємо ще 1 хвилину і знімаємо з вогню.
- Смажені гриби з часником готові можна подавати до столу)
Процес приготування у відеорецепті:

 

 

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Так швидко?

А я ті бідні гриби мо з годину на сковороді мучу:smile3:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×