Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Як приготувати маринований товстолоб

Recommended Posts

Ингредиенты:

1 кг очищеного товстолоба
150 г солі
150 мл оцту
3 шт. великих цибулини
100 мл соняшникової рафінованої олії
лавровий лист
перець горошком, гвоздика

зображення_viber_2022-02-02_12-28-08-525.jpg
 

Метод

Очищену тушку риби, нарізаємо на шматочки шириною до 2 см, потім перерізаємо на дві частини біля хребта.

У мисці рибу засипаємо сіллю, добре перемішуємо та залишаємо на 1 годину.
Далі заливаємо рибу оцтом, ставимо під гніт на 1 годину і кожні 15 хвилин перемішуємо.
Після, під проточною водою промиваємо кожен шматочок, викладаємо на друшляк і даємо стекти зайвій рідині.

Беремо миску в якій маринуватиметься риба і викладаємо шарами: риба - цибуля півкільцями - перець горошок 3-4 шт., гвоздику 1-2 шт, лавровий лист 2-3 шт.

І так поки що не закінчиться риба. Заливаємо олією, знову ставимо під гніт і залишаємо на ніч у холодильнику.

Наступного дня риба готова, можна подавати до столу.

 

Відео-рецепт:

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×