Коник 262 Опубліковано: 4 березня, 2023 Ингредиенты: Курячі окорочка Гриби Цибуля Сир Майонез зі спеціями і сіллю Олія Метод Зі стегенця вийняти кісточку, відбити посолити, поперчити. Гриби можна відварити, а потім підсмажити з цибулею. Якщо це печериці, то одразу обсмажуємо з цибулею, додаємо натертий на великій тертці сир, щоб начинка трималась. Начинити стегенця, зашити або скріпити зубочистками (мені більше подобається-зашити). Обмазати майонезом зі спеціями і сіллю, запікаємо в духовці на 180 градусів 15 хвилин. Нарізати кружальцями і подавати на стіл. Красиво виглядають і дуже смачні соковиті. На просторах інтернету дуже багато таких рецептів, це навіть більше не рецепт, а ідея і технологія. Я не заморочуюсь з тим, щоб залишити кусочок кістки, знімати шкірку чулком, так простіше, а по смакам і вигляду не гірше. P.s. В цей раз в магазині побачила гомілки вже без кісточки, не відбивала, треба було відбити, тоді м’ясо було б ніжніше і процентне співвідношення м’яса і начинки інше (більше б всунула начинки))))) Украіна Війна росії з Україною День 374 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 540 Опубліковано: 4 березня, 2023 Лєнусь, дякую, що нагадала! Я теж такого плана робила, тільки смажила на сковорідці, в олії. Ту частинку, що відкрита ( я не зашивала її), занурила в яйце, потім в кубики міленькі, батона, знову в яйце усю лапку, і потім усе в мелені сухарі, крім частини з сухариками. Ось пару фоточок знайшла . 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 6 березня, 2023 Нуууу,у тебе взагалі-витвори мистецтва! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах