Jump to content
Sign in to follow this  
Коник

Курячі окорочка фаршировані грибами

Recommended Posts

Ингредиенты:

Курячі окорочка
Гриби
Цибуля
Сир
Майонез  зі спеціями і сіллю
Олія 

large.photo1677128250.jpg

Метод

Зі стегенця вийняти кісточку, відбити посолити, поперчити.
Гриби можна відварити, а потім підсмажити з цибулею. Якщо це печериці, то одразу обсмажуємо з цибулею, додаємо  натертий на великій тертці сир, щоб начинка трималась.
Начинити стегенця, зашити або скріпити зубочистками (мені більше подобається-зашити).
Обмазати майонезом зі спеціями і сіллю, запікаємо в духовці на 180 градусів 15 хвилин. Нарізати кружальцями і подавати на стіл.
Красиво виглядають і дуже смачні соковиті.
На просторах інтернету дуже багато таких рецептів, це навіть більше не рецепт, а ідея і технологія.
Я не заморочуюсь з тим, щоб залишити кусочок кістки, знімати шкірку чулком, так простіше, а по смакам і вигляду не гірше.
P.s. В цей раз в магазині побачила гомілки вже без кісточки, не відбивала, треба було відбити, тоді м’ясо було б ніжніше і процентне співвідношення м’яса і начинки інше (більше б всунула начинки)))))

large.1662857388_photo1677128250(1).jpg

 

 

Украіна

Війна росії  з Україною

День 374

Share this post


Link to post
Share on other sites

Лєнусь,  дякую, що нагадала! Я теж такого плана робила, тільки смажила  на сковорідці, в олії.  Ту частинку, що відкрита ( я не зашивала її),  занурила в яйце, потім в кубики міленькі, батона, знову  в яйце усю лапку, і потім усе в мелені сухарі, крім частини з сухариками. Ось пару фоточок знайшла . 

large_07.080141.jpg.983cc8e2878cb529810be53489db8eb7.jpglarge_07.08011.jpg.6bfd47fc346a69fefa56064ea462e923.jpglarge.240820092509.jpg.9594beb99edbe5ca60c4f9ad7a3cfcc8.jpglarge.200320091747.jpg.593b388860d7e2508cd8878bfa3b60b3.jpglarge.200320091750.jpg.7e7527425356a88cbf1802de52a9ca20.jpglarge.200320091759.jpg.060f9ff5d472fb2eb6c353e1fd4c972c.jpglarge.200320091755.jpg.951fced8408c63349d9dd23ef7ae1b92.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×