Jump to content

Recommended Posts

Ингредиенты:

Кабачок - 1 шт.

Куряче філе

Цибуля - 1/2 шт.

Часник - 2 зуб.

Петрушка

Сіль

Перець

Каррі - опц.

Мука - 1 ст.л.

Яйцо - 2 шт.

Сметана - 3 ч.л.

Тім'ян

 

Для подачи:

Сметана

Кроп

post-3928-0-25798800-1496392856.jpg

 

Спосіб приготування

 

 

 

Кабачково-курячі оладки. Ніжна та легка страва

 

Натираємо 1 молодий кабачок зі шкіркою на дрібній терці.
Видавлюємо соки. Нарізаємо дуже дрібно куряче філе. Рубимо ножом на курячу масу.
Нарізаємо дрібно петрушку, половинку цибулі, 2 зубчика часника, сіль, перець, трішки каррі, 
1 ст ложка муки, 2 курячі яйця, 3 чайні ложки сметани, тім'ян. Перемішуємо. Смажимо оладки. 
Подаємо зі сметаною з кропом. Страва готова.
 
Смачного!
 
Edited by РАТАТУЙ-13

Share this post


Link to post
Share on other sites

Андрію, маю  зізнатись,  що такі оладки для мене відкриття!  :0_8e0d2_28d964f1_S:  Я робила раніше, тільки без   філе.  Дочекаюсь кабачків (  маю такий тараканчик, люблю все своє))   і  із задоволенням  спробую  Ваш рецептик. Дякую!  :flowerss:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Дякую за цю смакоту.З ранку насмажила мисочку.дуже ніжні та смачні!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×